Σπάνια βραδινή έξοδος για την Ελένη Ράντου! Πιο αδύνατη και πιο ανανεωμένη από πότε (Photos)


Πιο λαμπερή από ποτέ η Ελένη Ράντου σε μια από τις σπάνιες βραδινές της εξόδους.

Μετά από έναν αρκετά απαιτητικό χειμώνα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, πέρασε ένα όμορφο καλοκαίρι και επέστρεψε απίστευτα ανανεωμένη.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr απαθανάτισε την Ελένη Ράντου το βράδυ της Τρίτης στο Θέατρο Βράχων, οπού και απόλαυσε την παράσταση «Οιδίπους Τύραννος», παρέα με καλούς συναδέλφους.

Απόλαυσε την παράσταση «Οιδίπους Τύραννος»

Όπως θα δείτε κι εσείς στο φωτογραφικό άλμπουμ που ακολουθεί η Ελένη Ράντου επέλεξε ένα λευκό top κι ένα υφασμάτινο παντελόνι που αναδείκνυε την αδυνατισμένη σιλουέτα της.

Πιο αδύνατη από ποτέ

Η ίδια πριν μερικούς μήνες είχε αποκαλύψει στην εκπομπή Το Πρωινό πως με βοήθεια διατροφολόγου είχε καταφέρει να χάσει 10 ολόκληρα κιλά μέσα σε έξι μήνες. «Ποτέ δεν με άγχωνε η εμφάνισή μου, προσπαθώ να ξεχνάω και τον φακό και τις συνεντεύξεις.

Ήμουν πάντα επιμελώς ατημέλητη, τώρα που αδυνάτισα χωράω σε ρούχα που μου αρέσουν… Ξεκίνησα τον περασμένο Ιούλιο με διαιτολόγο, άρχισε να μου αρέσει αυτό που βλέπω και μόνο καλό μου έκανε, μέχρι και στην φυσική μου κατάσταση. Έχασα σχεδόν δέκα κιλά και ξεκίνησε σαν αφορμή για την θεατρική παράσταση», είχε πει.

Δείτε την

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ