Κατερίνα Χέλμη: Δύσκολες ώρες μετά το θάνατό του άντρα της (Photos)


Δύσκολες ώρες περνά η Κατερίνα Χέλμη μετά το θάνατό του συζύγου της.

«Μου λείπει ο άνδρας μου. Μου λείπει πολύ. Και πονάω για τη φυγή του».

Με σπασμένη φωνή, που ραγίζει καρδίες, και με τα δάκρυα να μην έχουν στεγνώσει ακόμη από τα υπέροχα μάτια της, η μεγάλη πρωταγωνίστρια του θεάτρου και του κινηματογράφου Κατερίνα Χέλμη προσπαθεί, όπως αναφέρει η espresso, να σταθεί στα πόδια της μετά τον χαμό του συζύγου της Κωνσταντίνου Σβολόπουλου, ο οποίος «έφυγε» στις 13 Αυγούστου.

Για τη σπουδαία μας ηθοποιό ο θάνατος του ανθρώπου της και ενός εκ των σπουδαιότερων ακαδημαϊκών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ήταν μια μαχαιριά στην καρδιά…

Πονά για την απώλεια της

Για εκείνη δεν ήταν απλώς ένας σύζυγος. Ήταν όλη της η ζωή.
Ηταν ο εφηβικός ερωτάς της, με τον οποίο τελικά παντρεύτηκε, ήταν ο συνοδοιπόρος της σε όλες τις στιγμές της ζωής της, ήταν ο φύλακας άγγελος της. Ο ένας ζούσε για τον άλλον και αυτό το διαπίστωνε κανείς κάθε φορά που συναντούσε την ηθοποιό στο σπίτι της, στα βόρεια προάστια κι εκείνη μιλούσε για τον άνθρωπο της με τα πιο όμορφα λόγια.

«Ό,τι και να πω, παιδί μου, είναι λίγο. Θέλω να κρατήσω όλα αυτά που έζησα για μένα. Μου λείπει η αύρα του από το σπίτι, μου λείπουν τα πάντα. Γυρίζω μέσα στο σπίτι και μου λείπει. Τι να σου πω , δεν έχω λόγια πλέον…», αναφέρει στην Espresso η Κατερίνα Χέλμη και κάθε λέξη της μαρτυρά τον ανείπωτο πόνο της.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ