ANT1: Έρχονται οι πρώτες πρεμιέρες της νέας σεζόν (video)


Οι υπεύθυνοι των καναλιών έχουν αρχίσει να παρουσιάζουν σταδιακά τα νέα προγράμματα που έχουν ετοιμάσει για την τηλεοπτική σεζόν 2019-2020 και ο ΑΝΤ1 έχει ήδη προγραμματίσει τις πρεμιέρες του προγράμματός του.

Από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, λοιπόν, ο ΑΝΤ1 μπαίνει δυναμικά στη μάχη της τηλεθέασης με τις πρεμιέρες δύο εκπομπών, δύο τηλεπαιχνιδιών αλλά και δύο σειρών. Συγκεκριμένα, στις 06.00, ο Γιώργος Παπαδάκης και η ενημερωτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» επανέρχονται ακόμη μία χρονιά και μεταφέρουν έγκυρα και γρήγορα όλες τις εξελίξεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στη συνέχεια, τη σκυτάλη παίρνει η Φαίη Σκορδά με την ομάδα της για να σερβίρουν το καλύτερο «Πρωινό», επιφυλάσσοντας διάφορες εκπλήξεις. Λίγο αργότερα, στις 15.00, η Ζέτα Μακρυπούλια υποδέχεται στο πλατό τους πρώτους νέους παίκτες που θα παίξουν «Rοuk Ζοuk», ενώ κάτι παρεμφερές κάνει, στις 17.15, και η Μαρία Μπεκατώρου στο «Still Standing».

Την ίδια μέρα, στις 18.15, αρχίζει ο δεύτερος κύκλος της καθημερινής δραματικής σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα», ενώ στις 20.45 κάνει πρεμιέρα η νέα καθημερινή κωμική σειρά «Αν ήμουν πλούσιος».

Δείτε ένα από τα τρέιλερ των επερχόμενων εκπομπών και συγκεκριμένα της Φαίης Σκορδά, η οποία είναι έτοιμη να μας ξανακαλημερίσει…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ