Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 29/10; Αναλυτική πρόβλεψη


Στις 29/10 ο Ερμής λίγο πριν αποχωρήσει από το  ζώδιο του Σκορπιού , θα συναντηθεί με τον  πλανήτη της επέκτασης και μεγάλο δάσκαλο το Δία (27ο 47’). Η συνάντηση των δύο πλανητών δίνει τεράστιες δυνατότητες σε όλους τους τομείς. Κάτω από την επιρροή της όψης θα έχουμε την δυνατότητα να εκφράσουμε, με ιδιαίτερη ευκολία τις σκέψεις μας, να έχουμε καλές ιδέες, θα έχουμε την δυνατότητα να προχωρήσουμε στην διευθέτηση μιας υπόθεσης γραφειοκρατικής φύσεως, να λάβουμε ευχάριστες ειδήσεις, ενώ παράλληλα θα έχουμε την δυνατότητα να μιλήσουμε επί παντός επιστητού. Η όψη αυτή επηρεάζει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει 8 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Την τύχη με το μέρος σας θα έχετε εσείς οι Κριοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία στο ζώδιο του Σκορπιού, θα σας βοηθήσουν  διευθετήσετε με επιτυχία μια οικονομική υπόθεση απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία, Τράπεζες), η οποία σας ταλάνιζε καιρό.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ηρεμία και η ισορροπία επανέρχεται στις σχέσεις σας. Η θετική όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Σκορπιού, θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε την επικοινωνία τόσο με τους φίλους όσο και με τους συνεργάτες σας. Σε προσωπικό επίπεδο θα λειτουργήσει απελευθερωτικά καθώς θα καταφέρετε να πείτε τις σκέψεις σας στους αγαπημένους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με το βλέμμα στραμμένο στο χώρο της εργασίας σας είστε εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία, θα σας φέρει ευχάριστες ειδήσεις που αφορούν την επαγγελματική σας πορεία, ενώ ταυτόχρονα θα βοηθήσει ώστε η καθημερινότητα σας να γίνει πιο ήρεμη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Διανύετε μια από τις πιο ευχάριστες περιόδους της χρονιάς.  Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε ένα δημιουργικό σας σχέδιο με ιδιαίτερα εντυπωσιακό τρόπο. Ενώ, για τους αδέσμευτους του ζωδίου αυτή η όψη θα λειτουργήσει ιδιαίτερα βοηθητικά στο παιχνίδι του φλερτ.

ΛΕΩΝ

Με τις οικογενειακές σας υποθέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η θετική όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία θα σας βοηθήσει να διευθετήσετε μια οικογενειακή σας υπόθεση με μεγάλη ευκολία, ενώ αρκετοί από εσάς θα κάνετε και ευχάριστες αγορές για την οικογένεια σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε γρήγορους ρυθμούς κινείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η  θετική όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε τις απόψεις  σας με μεγάλη ευκολία. Ενώ αρκετοί από εσάς θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις από τα αγαπημένα σας πρόσωπα που βρίσκονται μακριά. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να προχωρήσετε στην αγορά ενός μεταφορικού μέσου.

ΖΥΓΟΣ

Σε δημιουργικό οίστρο βρίσκεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η θετική όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία στο ζώδιο του Σκορπιού, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα οικονομική συνεργασία. Ενώ, αρκετοί από εσάς θα κάνετε συμφέρουσες αγορές για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όταν ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής συναντά τον Δία στο ζώδιο σας, μόνο ευχάριστα πράγματα μπορούν να συμβούν . Κάτω από την επιρροή της όψης θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε τις σκέψεις σας και να μιλήσετε επί παντός επιστητού χωρίς κανένα φόβο, ωστόσο, προσοχή γιατί υπάρχει κίνδυνος να αναλωθείτε σε περιττές λεπτομέρειες. Επίσης, με τη βοήθεια αυτής της όψης θα βγάλετε στην επιφάνεια και μια πιο ευχάριστη πλευρά του χαρακτήρα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αντίστροφη μέτρηση για να υποδεχθείτε τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Δία έχει ξεκινήσει. Η θετική όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία στο ζώδιο του Σκορπιού θα σας φέρουν καλές ιδέες, τις οποίες αν εκμεταλλευτείτε σωστά, θα σας φέρουν πολύ σύντομα θετικά αποτελέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την πιο ευχάριστη και εξωστρεφή πλευρά του εαυτού σας έχετε βγάλει στην επιφάνεια εσείς οι Αιγόκεροι. Η θετική όψη συνόδου Ερμή – Δία θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο. Τα δυνατά σας όπλα είναι η συγκροτημένη σκέψη και το χιούμορ σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας σας το διοχετεύετε, αυτό το χρονικό διάστημα, στην εξέλιξη της καριέρας σας. Η θετική όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία, θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε στην υλοποίηση μια σημαντικής συμφωνίας, η οποία όχι μόνο, θα δώσει νέα πνοή στην καριέρα σας αλλά θα σας προσφέρει και κοινωνική καταξίωση. 

ΙΧΘΥΣ

Την εύνοια με το μέρος σας έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες. Η θετική όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού ευνοεί την προώθηση των σχεδίων σας καθώς και την επικοινωνία με άτομα που βρίσκονται στο εξωτερικό. Ιδιαίτερα σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να έρθετε συναισθηματικά πολύ κοντά με ένα άτομο που ζει μακριά. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να προγραμματίσετε ένα ταξίδι για εκπαιδευτικούς ή επαγγελματικούς λόγους στο εξωτερικό.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ