Τρομακτικό ατύχημα στη Formula – “Πέταξε” με 241 χιλιόμετρα (vid)


Ένα τρομακτικό ατύχημα σημειώθηκε στη πίστα της Μόνστα, με το μονοθέσιο του Άλεξ Περόνι να απογειώνεται με 241 χιλιόμετρα την ώρα.

Οι άνθρωποι της Formula «πάγωσαν» και πάλι, αυτή τη φορά στην πίστα της Μόντσα, μία εβδομάδα μετά τον θάνατο του Γάλλου Αντουάν Ιμπέρ στο Βέλγιο.

Τέσσερις γύρους πριν την ολοκλήρωση του αγώνα, ο Περόνι έκανε μία κακή εκτίμηση σε μία στροφή και έφυγε εκτός δρόμου με ταχύτητα 241 χιλιόμετρα την ώρα.

Το μονοθέσιο του «πέταξε» στον αέρα και ύστερα από τρεις περιστροφές προσγειώθηκε ανάποδα στις διαφημιστικές πινακίδες. Ο Αυστραλός, έχοντας τις αισθήσεις του, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κάταγμα ενός σπονδύλου και μετατόπιση ενός άλλου.

Η ομάδα του, Campos, ανακοίνωσε στην αρχή ότι ο πιλότος ήταν καλά, αλλά μετά από πόνους που ένιωθε στην πλάτη του διαπιστώθηκε η βλάβη στους σπονδύλους του. «Δεν είμαι σίγουρος για το χρόνο αποκατάστασης αλλά ελπίζω να επιστρέψω στο αυτοκίνητο όσο το δυνατόν συντομότερα», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Περόνι.

View this post on Instagram

That was a big one.. Currently recovering in hospital with a broken vertebra. Not sure the recovery time but hope to be back in the car as soon as possible. Thanks everyone for the messages and support I really appreciate it ❤️

A post shared by Alex Peroni (@alexperoni7) on


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ