The Voice: Ποια αποκαλύπει: «Ήταν μια ψυχοφθόρα διαδικασία για μένα το “The Voice”» (photos-video)


Είναι ταλαντούχα και την είδαμε το 2015 στο The Voice του ΑΝΤ1 κι εκείνη περιέγραψε την περίοδο εκείνη.

Η Ερασμία Μάνου πέρασε στο παρελθόν από το talent show , όμως δεν προκρίθηκε, κι εκείνη μίλησε για την εν λόγω συμμετοχή.

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε όσα συνέβησαν εκείνη την περίοδο, ενώ ανέφερε ότι η παραγωγή επέμενε να παρευρεθεί η μητέρα της, Σοφία Βόσσου, στην όλη διαδικασία. Ακόμη, μίλησε για τη δημιουργία οικογένειας και τις προϋποθέσεις που για εκείνη είναι σημαντικές για να συμβεί κάτι τέτοιο.

Σκέφτεσαι να κάνεις οικογένεια, ένα παιδί;


Είμαι άνθρωπος που προσαρμόζομαι με τη ροή των πραγμάτων, θέλω παιδί, αν οι συνθήκες είναι κατάλληλες κι έρθουν τα πράγματα όπως τα έχω στο μυαλό μου. Σε αυτή τη φάση δεν έχω σύντροφο, έχω χωρίσει αρκετό καιρό από μια σχέση που είχα.

Τα συζητάς όλα με τη μαμά σου;

Ναι, βεβαίως, τα πάντα ξέρει η μαμά μου, κι εκείνη μου λέει τα δικά της. Τα συζητάμε και τα αναλύουμε σαν κορίτσια. Είμαστε αυστηρές η μία στην άλλη.

Έχεις απορρίψει σχέση της;

Έχει τύχει να μη μου αρέσει κάποιος άνθρωπος με τον οποίο είχε σχέση και της το έχω πει. Δεν της επι­βάλλω κάτι, ούτε εκείνη σ» εμένα. Παρακολουθώ και είμαι δίπλα στη «στραβό», θα της δώσω «χέρι» και «θα βάλω πλάτη», όπως κι εκείνη σ» εμένα.

Έχει περάσει πολύς καιρός από την απόφαση σου να συμμετάσχει στο «The Voice». Ποια είναι η «ματιά» σου τώρα γι’ αυτό που πέρασες;

Η συμμετοχή μου στο «Voice» άνοιξε μεγάλη «πόρ­τα», ασχέτως αν με απέρριψαν. Με γνώρισαν άν­θρωποι που δεν ήξεραν ότι η Σοφία είχε κόρη και ότι ήταν τραγουδίστρια, όπως η Ευρυδίκη, ο Δημήτρης Κοργιαλάς… Ήταν μια ψυχοφθόρα διαδικασία για μένα, γιατί δεν έχω μάθει να περνάω οντισιόν, δεν μου αρέσουν.

Ήταν στενάχωρο το ότι δεν γύρισαν οι κριτές, παρόλο που πιστεύω ότι σίγουρα έγινε γιατί επέμεναν να έρθει η μαμά μου στα παρασκήνια, στο family room. Το πρωί είχα το γύ­ρισμα και μέχρι τη 1:00 τη νύχτα μας έπαιρναν τηλέ­φωνο από την παραγωγή, εμένα και τη μαμά μου, λέγοντάς μας: «Να έρθει η μαμά»… και «πλήρωσα» το ότι δεν ήρθε η μαμά. Δεν θα κέρδιζα και πολλά, άλλον ένα με δύο γύρους. Καλύτερα που έγινε έτσι, γιατί πέρασα και… δεν ακούμπησα. Έχω «φάει απορρίψει» από ανθρώπους του χώρου. Μάλιστα, κά­ποια στιγμή, από κάποιον που με έχει μεγαλώσει σχεδόν κι αυτό με πλήγωσε. Ήταν φίλος με τη μαμά μου… Γενικά, δεν εκτιμώ πολύ τους ανθρώπους του χώρου, δεν έχω δει τίποτα καλό, λίγοι είναι εκείνοι που εκτιμώ από το χώρο.

Με τον Αντρέα Μικρούτσικο μιλάς;

Κατά καιρούς μιλάω μαζί του, περισσότερο μιλάω με τον Στέργιο, το γιο του, με τον οποίο είμαστε σαν πραγματικά αδέρφια, καλοί φίλοι. Ο Αντρέας είναι κομμάτι της ζωής μου, δεύτερος μπαμπάς μου, είναι οικογένεια.

Το χειμώνα τι θα κάνεις επαγγελματικά;

Θέλω να κάνω μια παράσταση, στην οποία θέλω να παίζω κιόλας. Θα αφορά στη ζωή μιας γυναίκας, από τη μικρή ηλικία μέχρι μεγάλη, και ανάλογα θα προ­σαρμόζονται μέσα διάφορα τραγούδια, αλλά και από το καινούργιο μου cd.

Πηγή: Λοιπόν

Θυμήσου τη συμμετοχή της στο talent show το 2015…


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ