«8 Λέξεις»: Διαβάστε εδώ όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια της σειράς!


«8 Λέξεις»: Χθες το βράδυ έκανε πρεμιέρα η νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου «8 Λέξεις», η οποία σκοπό έχει να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. 

Εφόσον λοιπόν μπήκατε στο κλίμα της ιστορίας των ηρώων, καιρός να διαβάσετε και τι θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «8 Λέξεις».

Ένας φόνος, λοιπόν, περιπλέκει την ψυχολογική κατάσταση της Ηλιάνας, προκαλώντας την ανησυχία των κοντινών της προσώπων.

Εκείνη είναι σίγουρη ότι μόνο ο Οδυσσέας θα την πιστέψει, αλλά καταλήγουν να κάνουν έρωτα.

Παράλληλα, η Εύα ανακαλύπτει ότι ο Σίμος είναι μπλεγμένος με τοκογλύφους, ενώ η υγεία της κόρης της επιδεινώνεται…

Η Ναυσικά πείθει την Ηλιάνα και τον Μιχαήλ να παραβρεθούν στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του Οδυσσέα στη Ρώμη για να δοθεί η ευκαιρία στα δύο αδέλφια να ξαναφτιάξουν τη σχέση τους και να κλείσουν τα στόματα του κόσμου. Στην έκθεση όμως μία δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τον Μιχαήλ, καθώς βλέπει έναν πίνακα με τη σύζυγο του να ποζάρει γυμνή.

Έπειτα από αυτή τη συνάντηση όλα ανατρέπονται, ενώ ένας φόνος περιπλέκει περισσότερο τα πράγματα. Επιστρέφοντας στην Αθήνα, η Ηλιάνα ανακαλύπτει πως η γυναίκα που πίστευε ότι ήταν έμπιστη και στενή της φίλη απλά δεν υπάρχει και το ερώτημα που τίθεται είναι αν πρόκειται για μια καλοστημένη συμπαιγνία που έχει σαν στόχο να παραπλανήσει την Ηλιάνα ή για μία ψυχολογική κατάσταση που κινείται στα όρια της κατάρρευσης.

Αυτό φαίνεται να πιστεύει ακόμα και ο Άκης Αρώνης ο πατέρας της Ηλιάνας, που τρέμει για τις συνέπειες αυτής της ιστορίας. Παράλληλα, η Ναυσικά πείθει τον Μιχαήλ να πάει στην Κέρκυρα και να συμμετέχει σε μια τοπική γιορτή προκειμένου να προσεγγίσει τους Κερκυραίους και να πετύχει τους πολιτικούς του στόχους. Στο ταξίδι αυτό τον ακολουθεί και η Ηλιάνα, η οποία ξέρει ότι ο μόνος άνθρωπος που θα την πιστέψει, σχετικά με την εξαφάνιση της γυναίκας, είναι ο Οδυσσέας.

Η Ναυσικά φοβάται για τη ζωή της

Ο Οδυσσέας και η Ηλιάνα συναντιούνται στο σπίτι του πρώτου στην Κέρκυρα, αλλά ο Μιχαήλ το μαθαίνει και βρίσκεται μπροστά σε μια σκηνή που δεν θα ήθελε ποτέ να δει: ο αδελφός του και π σύζυγος του κάνουν έρωτα! Το σοκ του Μιχαήλ είναι μεγάλο, αλλά η αντιμετώπιση του διαφορετική σε σχέση με αυτή που θα περίμενε κάποιος.

Από την άλλη, ο Οδυσσέας, που δεν έχει καμία πληροφόρηση, ανησυχεί πολύ και φοβάται για την αντίδραση του Μιχαήλ απέναντι στην Ηλιάνα. Όταν τελικά καταφέρνει να επικοινωνήσει μαζί της αποφασίζει να την επισκεφθεί στην Αθήνα για ένα τελικό ξεκαθάρισμα. Ωστόσο, εκεί έρχεται αντιμέτωπος με τον Μιχαήλ, ο οποίος τον προειδοποιεί να κρατηθεί μακριά της. Ο Οδυσσέας τον αγνοεί και τελικά καταφέρνει να συναντήσει την Ηλιάνα. Ωστόσο, δεν έχει την αντιμετώπιση που περίμενε.

georgiou82_66059136_2382042738718885_1850449719788981880_n.jpgΟ Ανδρέας Γεωργίου υποδύεται στις «8 Λέξεις», τον Οδυσσέα.

Στο μεταξύ, ο αδελφός της Ηλιάνας, ο Δημήτρης, παρά τις αντιρρήσεις του πατέρα του, κάνει έρευνες για να ξεδιαλύνει το μυστήριο της εξαφανισμένης Αγγέλας. Ταυτόχρονα, η Εύα ταράσσεται όταν την ειδοποιούν πως ο Σίμος είχε ένα ατύχημα. Τότε, αντιλαμβάνεται ότι τα μονοπάτια στα οποία βαδίζει ο άντρας της είναι πιο σκοτεινά από ό,τι πίστευε.

Οι υποψίες της, μάλιστα, δεν αργούν να επιβεβαιωθούν. Σύντομα μαθαίνει ότι πίσω από το ατύχημα του Σίμου κρύβονται οι τοκογλύφοι. Ταυτόχρονα, η Ναυσικά θορυβείται από το απειλητικό μέιλ και ανησυχεί για τη ζωή της, αλλά θεωρεί ηθική της υποχρέωση να μην ενδώσει στον εκβιασμό. Στη συνέχεια, όμως ο Φοίβος δέχεται εντολή για ένα ακόμα προειδοποιητικό χτύπημα στη Ναυσικά. Από την άλλη, ένα καλά κρυμμένο – μυστικό του Άκη κινδυνεύει να βγει στην επιφάνεια, καθώς η Σμαράγδα απαιτεί να δημοσιοποιήσουν τη σχέση τους. Εκείνος της εξηγεί πως, αν το τραβήξει στα άκρα, θα χωρίσουν.

Ο Δημήτρης αποκαλύπτει την τραγική ιστορία

Η Ηλιάνα ακόμη μία φορά έρχεται αντιμέτωπη με τον εφιάλτη της και επιμένει πως η γυναίκα που στέκεται μπροστά της ονομάζεται Αγγέλα, αλλά η ίδια της εξηγεί πως λέγεται Στέλλα και απορεί με την αντίδραση της. Απορημένος είναι και ο Μιχαήλ, που γίνεται μάρτυρας της σκηνής και προσπαθεί να ηρεμήσει την Ηλιάνα, ενώ αναθέτει στον Αλέκο να ψάξει όλο αυτό το μυστήριο.

Η Εύα μαθαίνει από τον γιατρό πως η κατάσταση της υγείας της Ολυμπίας επιδεινώνεται, ενώ ο Νικηφόρος συναντιέται με τη Ναυσικά και της εξηγεί πως γύρισε μόνιμα στην Ελλάδα και θέλει να συσφίξει τις σχέσεις με τα ετεροθαλή αδέλφια του .Έτσι, η Ναυσικά οργανώνει τραπέζι ανάμεσα στους δύο γιους της και στον ετεροθαλή αδελφό τους, τον Νικηφόρο. Αργότερα, όμως, η δυναμική γυναίκα, παρά τις προειδοποιήσεις, πηγαίνει σε ένα υπόγειο γκαράζ μόνη της όπου εκεί παραμονεύει ο δολοφόνος της.

Εκεί, δέχεται επίθεση κι όταν η σφαίρα περνάει ξυστά από δίπλα της καταλαβαίνει πως αυτοί που την εκβιάζουν δεν αστειεύονται. Ο Μιχαήλ μαθαίνει από τον υπουργό ότι η μητέρα του είναι στόχος και η Ναυσικά αναγκάζεται να του αποκαλύψει την αλήθεια. Στο μεταξύ, στην Κέρκυρα, ο Οδυσσέας απογοητευμένος από τις εξελίξεις, προσπαθεί να ξαναβάλει τη ζωή του σε κανονικούς ρυθμούς.

Δίνει μια συνέντευξη σε μια Ιταλίδα δημοσιογράφο, ενώ η Έρση εξακολουθεί να τον πιέζει να τη δεχθεί πίσω, ανοίγοντας όλα τα χαρτιά της. Κι ενώ η Ευγενία προειδοποιεί τον Δημήτρη ότι αν την ενοχλήσει ξανά η Ηλιάνα, σχετικά με την υπόθεση της εξαφανισμένης γυναίκας θα καλέσει την Αστυνομία, εκείνος της εξηγεί την τραγική ιστορία από το παρελθόν που έχει στοιχειώσει την Ηλιάνα και την έχει κάνει τόσο ευάλωτη.

Τελικά, ο Δημήτρης και ο Αλέκος, δύο από τους πιο δυνατούς ήρωες της σειράς «8 Λέξεις» προσπαθώντας να δώσουν μια λύση, αποφασίζουν να φέρουν πρόσωπο με πρόσωπο την Ηλιάνα με τη Στέλλα, προκειμένου να διαπιστώσουν την αλήθεια. Ωστόσο, η επαφή των δύο γυναικών δεν ρίχνει φως στην υπόθεση με αποτέλεσμα η Ηλιάνα να βρεθεί στα όρια της ψυχικής κατάρρευσης. Στο μεταξύ, ο Δημήτρης και ο Αλέκος, που τη συνοδεύουν, δεν ξέρουν πια τι να πιστέψουν. Έτσι, ο δεύτερος ενημερώνει σχετικά τον Μιχαήλ και εκείνος της κάνει μία έκπληξη. Αιφνιδιαστικά την παίρνει και ταξιδεύουν στη Βενετία, προκειμένου να γιορτάσουν την επέτειο του γάμου τους.

Η Έρση εκμεταλλεύεται την ψυχολογία του Οδυσσέα

Η Έρση κάνει μια θερμή ερωτική εξομολόγηση στον Οδυσσέα και τον αφήνει με αντικρουόμενα συναισθήματα, αφού παραμένει πάντα ερωτευμένος με την Ηλιάνα. Λίγη ώρα μετά, ο άντρας βλέπει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία φωτογραφία από το ταξίδι της Ηλιάνας και του Μιχαήλ στη Βενετία και εξοργίζεται.

Ο ίδιος, μη μπορώντας να διαχειριστεί τη σκληρή πραγματικότητα, το ρίχνει στο ποτό για να ξεπεράσει την Ηλιάνα. Ωστόσο, η Έρση τον βρίσκει μεθυσμένο και αποφασίζει να εκ-μεταλλευτεί την ευάλωτη ψυχολογία του. Την ίδια ώρα, στη Βενετία, ο Μιχαήλ εξομολογείται στην Ηλιάνα πως κι εκείνος την έχει απατήσει παλιότερα, αλλά αποφασίζουν να αφήσουν στην άκρη τα παλιά και να δώσουν μία ακόμα ευκαιρία στον γάμο τους.

Πηγή my tv


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ