Αποκαλυπτήρια έκθεσης «In-formation» στο 26ο Δημοτικό σχολείο Καλλιθέας


Ο Σύλλογος ∆ιδασκόντων, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεµόνων του 26ου ∆ηµοτικού Σχολείου Καλλιθέας, καθώς και ο Πρόεδρος της Σ.Ε.Π.Ε. του ∆ήµου Καλλιθέας έχουν τη χαρά και την τιµή να παρουσιάσουν στους γονείς και φίλους του σχολείου µας την τοιχογραφία “In- formation” του Εικαστικού Καλλιτέχνη INO που κοσµεί πλέον τον προαύλιο χώρο του σχολείου

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου του 2019 και η ανακοίνωση του 26ου Δημοτικού Καλλιθέας αναφέρει τα ακόλουθα:

Το σχολείο µας, µε τη συνεργασία όλης της Σχολικής κοινότητας, Εκπαιδευτικών, Γονέων και του ∆ήµου, είναι γνωστό στην ευρύτερη περιοχή της Καλλιθέας για τις καινοτόµες δράσεις του τόσο στην πρωινή όσο και στην απογευµατινή ζώνη.

Με την τοιχογραφία αυτή γίνεται επιπλέον φορέας ενός καλλιτεχνικού και κοινωνικού µηνύµατος σχετικά µε την επιρροή της υπερπληροφόρησης που δέχονται κυρίως οι νεαροί χρήστες του διαδικτύου, όπως οι µαθητές µας. Η παρουσία σας θα τιµήσει την εκδήλωσή µας.

Ο ΙΝΟ (http://ino.net/) είναι ένας καλλιτέχνης, ιδιαίτερα γνωστός για τις
τεράστιες τοιχογραφίες που έχει δηµιουργήσει σε όλο τον κόσµο, όπως Βραζιλία, Φλόριντα, Μαϊάµι, Κύπρο, Πολωνία, Ισπανία, Ουκρανία, αλλά και τις τεράστιες εντυπωσιακές τοιχογραφίες στην Λ. Πειραιώς για την έκθεση Da Vinci καθώς και το πρόσωπο στην πρόσοψη της Στέγης του Ιδρύµατος Ωνάση.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ