Τηλεθέαση: Gntm Vs 8 Λέξεις: Η πρώτη «μάχη» δόθηκε και δείτε ποιο πρόγραμμα βγήκε κερδισμένο!


Πρεμιέρα έκαναν χθες, 8 Σεπτεμβρίου, δύο μεγάλα χαρτιά των τηλεοπτικών σταθμών Star και ΣΚΑΪ… το Greece’s Next Top Model και οι «8 Λέξεις»!

Οι 4 σπουδαίοι κριτές του Greece’s Next Top Model, η fashion expert Βίκυ Καγιά, ο κορυφαίος φωτογράφος μόδας Δημήτρης Σκουλός, ο σχεδιαστής υψηλής ραπτικής Άγγελος Μπράτης, το supermodel Ηλιάνα Παπαγεωργίου, έκατσαν αναπαυτικά στις καρέκλες τους και αναζητούν την επόμενη σύγχρονη βασίλισσα του modelling, η οποία θα έχει την ευκαιρία να κάνει την καριέρα, που ονειρεύεται, στην Ελλάδα και το εξωτερικό!

Από την άλλη ο ΣΚΑΪ έριξε στην αρένα του τις 8 Λέξεις!

Πρόκειται για ένα πολιτικό θρίλερ με δραματική εξέλιξη και μία συγκλονιστική ιστορία αγάπης, γεμάτης διλήμματα, ίντριγκες, μυστικά και αποκαλύψεις, εισβάλλει στις οθόνες του τηλεοπτικού κοινού.

Σε αυ­τή τη σειρά, το αύριο των χαρακτήρων προδιαγράφεται με αβεβαιότητα, τρόμο, ερωτική έξαψη, πάθος αλλά και όνειρα που δείχνουν ότι μπορούν να πραγματοποιηθούν. Οι ήρωες βλέπουν τη ζωή τους να κινείται σαν μαριονέτα από μοιραία γεγονότα και συ­γκυρίες τη στιγμή που μέχρι χθες ζούσαν ανίδεοι για τα αποτελέσματα των επιλογών τους.

Πώς τα πήγαν σε νούμερα τηλεθέασης τα δύο προγράμματα;

Γενικό Σύνολο

8 λέξεις: 21,1%

GNTM: 18,5%

Δυναμικό κοινό

GNTM: 25,4%

8 λέξεις: 18%

Μπορείτε να δείτε τα καλύτερα αποσπάσματα από το Greece’s Next Top Model παρακάτω!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ