Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Η ανακοίνωση της οικογένειας για τον θάνατο του αγαπημένου τραγουδιστή


Η οικογένεια του τραγουδοποιού, στην ανάρτησή της ευχαριστεί για τα μηνύματα συμπαράστασης που δέχεται.

Λίγες ώρες μετά την τραγική είδηση του θανάτου του σπουδαίου τραγουδιστή και συνθέτη Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, η οικογένειά του επιβεβαίωσε το δυσάρεστο γεγονός στη σελίδα του καλλιτέχνη στο Facebook. Στην ανάρτηση ευχαριστεί για τα μηνύματα συμπαράστασης που δέχεται.

«Η οικογένεια του λατρεμένου και χιλιοτραγουδισμένου Λαυρέντη Μαχαιρίτσα ανακοινώνει με οδύνη την απώλειά του. Οι εκδηλώσεις αγάπης και συμπαράστασης μας συγκινούν. Ο ίδιος θα επιθυμούσε διακριτικότητα και απλότητα. Η αναγγελία για την εξόδιο ακολουθία θα ανακοινωθεί», αναφέρει η ανάρτηση της οικογένειας Μαχαιρίτσα.

Ο 63χρονος τραγουδοποιός, τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν στο εξοχικό του στον Πτελεό Μαγνησίας, μετά την τελευταία συναυλία που έδωσε στο Βόλο μαζί με τον Νίκο Πορτοκάλογλου, το βράδυ της Παρασκευής (06/09).

Πληροφορίες αναφέρουν πως νωρίς τα ξημερώματα (σήμερα Δευτέρα, 09/09), ένιωσε αδιαθεσία και στις 06:30 μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο εσπευσμένα στο νοσοκομείο Βόλου.

Ήταν όμως αργά. Οι γιατροί δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα. Ο σπουδαίος συνθέτης και τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή προδομένος από την καρδιά του.

Ανάμεσα σε πλήθος κόσμου από τον καλλιτεχνικό και πολιτικό χώρο, τα βαθιά του συλλυπητήρια εξέφρασε και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ