Μενεγάκη: Εκείνη μετρά αντίστροφα για την πρεμιέρα της και εμείς χαζέψαμε με τη νέα φώτο της


Μετά από καιρό, (22 μέρες παρακαλώ) η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε μία φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και απλά χαζεύαμε την πανέμορφη παρουσιάστρια!

Οι διακοπές τελείωσαν για την Ελένη και την οικογένειά της, αφού αύριο 11 Σεπτεμβρίου ξεκινάνε τα σχολεία, και η παρουσιάστρια μετρά αντίστροφα για την πρεμιέρα της τη νέα σεζόν 2019-2020.

Η Ελένη Μενεγάκη προετοιμάζεται με τους συνεργάτες της για την εκπομπή της! Η παρουσιάστρια επιστρέφει σε λίγες μέρες με νέες στήλες, ανανέωση στο σκηνικό της και στο πάνελ της θα δούμε μία επιστροφή πρώην συνεργάτη της… του Δημήτρη Αλεξάνδρου. Όπως είναι γνωστό ο Παναγιώτης Χατζηδάκης έφυγε και… επιστρέφει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Και η Νάνσυ Παραδεισάνου αποχώρησε από την Ελένη, όμως ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό ποια κυρία θα κάτσει στη θέση της.

Η Ελένη μέσα από το instagram της ανακοίνωσε πότε θα κάνει πρεμιέρα και εμείς μείναμε άφωνοι με την υπέροχη φωτογραφία της!

Μετά από χρόνια η Ελένη κάνει την ανατροπή και δείτε πότε επιστρέφει στην gallery που ακολουθεί αλλά και τη φωτογραφία της που θα αφήσει σίγουρα και εσάς άναυδους!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ