Άρης: Σάσα και Σούντγκρεν στη ΔΕΘ. “Γεμάτο γήπεδο με Παναθηναϊκό”


Σάσα και Σούντγκρεν βρέθηκαν στο περίπτερο του Άρη στη ΔΕΘ και εντυπωσιάστηκαν με την παρουσία του κόσμου της ομάδας, τους οποίους και κάλεσαν να γεμίσουν το γήπεδο κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, ο Άρης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο Βικελίδης, σε ένα… ντέρμπι δίχως αύριο, αφού και οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει άσχημα τη σεζόν.

Τη σημασία του αγώνα ανέδειξαν και οι ποδοσφαιριστές των «κιτρίνων», Σάσα και Σούντγκρεν, που βρέθηκαν στο περίπτερο της ομάδας στη ΔΕΘ και συνομίλησαν με οπαδούς, αλλά και δημοσιογράφους. Οι δηλώσεις του Σάσα

Για τον κόσμο του Άρη στη ΔΕΘ: «Είναι φανταστικό αυτό που συμβαίνει. Ερχόμαστε πιο κοντά με τον κόσμο και τους νιώθουμε δίπλα μας».

Για το κίνητρο που τους δίνει ο κόσμος ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Είμαστε έτοιμοι για την Κυριακή. Προερχόμαστε από δύο μη πετυχημένα αποτελέσματα. Θέλουμε γεμάτο γήπεδο την Κυριακή ώστε να παίξουμε με… 12 παίκτες και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά».

Για το κακό ξεκίνημα και την αλλαγή του προπονητή: «Τώρα χρειάζεται να παρθεί η σωστή απόφαση. Δεν είχαμε καλό ξεκίνημα. Είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να βελτιώσουμε και θα τα βελτιώσουμε».

Για το αν έχουν πεισμώσει: «Σχεδιάσαμε την σεζόν με τον έναν κόουτς και τώρα αλλάξαμε. Δεν είναι καλό να αλλάζει ένας προπονητής. Τώρα υπάρχει διαφορετική νοοτροπία και τρόπος δουλειάς. Ήταν απόφαση του προέδρου και πρέπει να προσαρμοστούμε και να κοιτάξουμε μπροστά».

Σούντγκρεν: «Με νίκη επί του Παναθηναϊκού θα πάρουμε μπροστά»

«Είναι φανταστικό αυτό που βιώνουμε, αυτές οι εκδηλώσεις δείχνουν το μέγεθος του συλλόγου. Είναι μεγάλη χαρά και για μας που έρχονται εδώ μικροί και μεγάλοι και δενόμαστε. Τους θέλουμε όλους τους φιλάθλους όλη τη χρονιά, ειδικά τώρα που θα παίξουμε τα ντέρμπι. Τους χρειαζόμαστε και είναι πολύ μεγάλη χαρά για μας να τους έχουμε στο πλευρό μας».

Για το κακό ξεκίνημα: «Δεν πήραμε τους βαθμούς που θέλαμε, κάναμε δύο άσχημα παιχνίδια, δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο μπροστά του. Με μια νίκη την Κυριακή η μηχανή θα πάρει μπροστά!».

Για τον νέο προπονητή: «Δεν ξέρω, δεν μπορώ να πω κάτι. Θα κάνουν την επιλογή ο πρόεδρος και ο τεχνικός διεθυντής».

Για την δική του κατάσταση κι αν νιώθει κουρασμένος επειδή προήλθε από πρωτάθλημα που ήταν σε εξέλιξη: «Πρέπει να είσαι επαγγελματίας αν θέλεις να παίξεις. Πρέπει να προετοιμάσεις το σώμα σου για να αντέξεις ακόμα και 2-3 χρόνια συνεχόμενα. Θέλω να παίζω, θέλω να αντέχω για 90 λεπτά και προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερος, γιατί έτσι πρέπει αν θέλω να παίξω σε αυτό το επίπεδο».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ