Άρης: Τέλος ο Γκούτι. Με υπηρεσιακό κόντρα στον Παναθηναϊκό


Ο Άρης «κυνήγησε» την περίπτωση του πρώην σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Χοσέ Μαρία Γκούτι, για τον πάγκο του, αλλά η περίπτωσή του έχει πλέον «τελειώσει», όπως επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης.

Παρελθόν θα πρέπει να θεωρείται για τον Άρη, η περίπτωση του Γκούτι για τη διαδοχή του Σάββα Παντελίδη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, μετά και τις σχετικές δηλώσεις του Θόδωρου Καρυπίδη στη ΔΕΘ.

Ο πρόεδρος των «κιτρίνων» αποκάλυψε ότι στον πάγκο με τον Παναθηναϊκό θα βρεθεί ως υπηρεσιακός ο Τερζής και ότι υπάρχουν πια επαφές με άλλους προπονητές για τη θέση. Η δήλωση Καρυπίδη

«Είμαστε σε διαπραγματεύσεις με 2-3 προπονητές, ναυάγησε με τον Γκούτι, πάμε παρακάτω. Θα πάμε με Τερζή με τον Παναθηναϊκό και θα δούμε. Είμαι σίγουρος ότι θα αλλάξει… Θέλει υπομονή. Δεν πρέπει να απογοητευόμαστε, είμαι βέβαιος ότι θα γυρίσει! Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά, παρακολουθώ συχνά τις προπονήσεις και βλέπω τι γίνεται. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πετύχουμε, αλλά το θέμα είναι να μπορέσουμε να κάνουμε και το βήμα παραπάνω».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ