Φρίκη: Μάνα έπνιξε τα δυο παιδιά της επειδή την παράτησε ο σύντροφός της

Μια σύγχρονη Μήδεια που προκαλεί αποτροπιασμό.

Δεν μπορεί να χωρέσει ο ανθρώπινος νους τα όσα έκανε μια μητέρα, καθώς μετά την αποκάλυψη του συντρόφου της πως είναι παντρεμένος έπνιξε τα δυο της παιδιά, ηλικία 5 ετών και 6 εβδομάδων!

Μάλιστα, το βρέφος το είχε αποκτήσει με τον εν λόγω άντρα, ο οποίος της αποκάλυψε πως είναι παντρεμένος στην πατρίδα του, το Ουζμπεκιστάν. Μια αποκάλυψη που η Ekaterina Khavchina δεν μπόρεσε να αντέξει.

Έτσι, η νεαρή Ρωσίδα αποφάσισε να σκοτώσει και τα δυο της παιδιά αλλά και να αυτοκτονήσει. Αφού έδεσε πάνω της τα παιδιά με σχοινί, προχώρησε μέσα στην θάλασσα μέχρι να καλυφθεί πλήρως από νερό. Δυστυχώς τα δυο παιδιά δεν τα κατάφεραν, ωστόσο η Ekaterina σώθηκε.

Η 5χρονη Βαλεντίνα, τα ουρλιαχτά της οποίας άκουσαν οι περίοικοι στην παραλία και έτρεξαν, αλλά και η μόλις 6 εβδομάδων, Μιλάνα, πνίγηκαν ενώ το καροτσάκι του μωρού στην μοιραία παραλία μαρτυρά το μέγεθος της τραγωδίας.

«Όλοι με παράτησαν. Κανείς δεν με χρειάζεται και δεν χρειάζομαι και εγώ κανέναν», είπε η γυναίκα στους διασώστες της ενώ είναι πλέον αντιμέτωπη με ισόβια.

Ο σύντροφος της Ekaterina, της αποκάλυψε πως όχι μόνο είναι παντρεμένος αλλά και πως θέλει πολλές γυναίκες στην ζωή του, μιας και δεν πιστεύει στην μονογαμία…

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here