Ολυμπιακός – Μαρτίνς: “Αγαπάω την ομάδα, όταν είμαι ευτυχής κάπου μένω εκεί”


Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε συνάντηση με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, με τον Πορτογάλο τεχνικό να εμφανίζεται δεμένος με την ομάδα του Πειραιά.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ρωτήθηκε για τις φήμες που τον θέλουν να έχει πρόταση από τη Σαουδική Αραβία, αλλά και το αν έχει μιλήσει με τον Ολυμπιακό για το συμβόλαιό του που ολοκληρώνεται στο τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

«Εγώ αγαπάω τον Ολυμπιακό. Δεν επρόκειτο να φύγω. Όταν είμαι ευτυχής κάπου, μένω εκεί. Κι εγώ είμαι πολύ ευτυχής εδώ», απάντησε στην πρώτη ερώτηση και στη συνέχεια τόνισε: «Σε αυτά τα πράγματα δεν βάζεις όρια. Δεν λες θέλω τόσα χρόνια. Απλά αυτό που ισχύει με εμένα είναι ότι αν δεν είμαι καλά κάπου τότε φεύγω χωρίς άλλη σκέψη. Αυτό που θέλουμε είναι να δουλεύουμε και να πάρουμε το πρωτάθλημα. είμαι ευτυχής στον Ολυμπιακό και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ακόμα στον ανταγωνισμό που υπάρχει για το πρωτάθλημα με δεδομένο ότι η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ δεν έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

«Θα το δούμε. Εμείς θα είμαστε έτοιμοι. Είναι αλήθεια ότι αυτές οι ομάδες θα έχουν περισσότερο χρόνο να προετοιμάζουν τα παιχνίδια τους, αλλά κι εμείς θα έχουμε άλλα θετικά στοιχεία από την παρουσία μας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί με αυτά τα παιχνίδια κόντρα σε αντιπάλους πολύ υψηλού επιπέδου», τόνισε ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι πρώτος στόχος του Ολυμπιακού τη φετινή χρονιά είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ