Ανείπωτος θρήνος: «Έφυγε» από την ζωή ο 6χρονος Άγγελος


Το παιδί έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή αλλά δεν τα κατάφερε.

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν το πένθος στο οποίο έχει βυθιστεί η μικρή κοινωνία του Πελοπίου. Δεν υπάρχουν λόγια να δώσουν παρηγοριά στους γονείς. Ο 6χρονος Άγγελος, έφυγε από τη ζωή τη νύχτα, νοσηλευόμενος στο Πανεπιστημιακο Νοσοκομείο του Ρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αγγελούδι είχε διακομιστεί στο Καραμανδάνειο και από εκεί στο Ρίο με πολύ υψηλό πυρετό και συμπτώματα εγκεφαλίτιδας – που όμως δεν επιβεβαιώθηκε απο τον εργαστηριακό έλεγχο. Οι γιατροί έδωσαν μάχη, χορηγώντας φαρμακευτική αγωγή και κρατώντας το παιδάκι σε τεχνητο κώμα, για να μην επιβαρύνεται ο οργανισμός του.

Ο 6χρονος Άγγελος έδειξε τα τελευταία 24ωρα μικρά σημάδια βελτίωσης, όμως το παιδάκι έφυγε δυστυχώς τη νύχτα από ανακοπή.

Το θλιβερό μαντάτο διαδόθηκε γρήγορα τόσο στο χωριό του πατέρα που διαμένει η οικογένεια στο Πελόπιο, όσο και στο χωριό που κατάγεται η μητέρα στο Γραίκα αλλά και στα Μακρίσια που δραστηριοποιείται επαγγελματικά.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί, κανείς δεν μπορεί να συλλάβει πόσο πρόωρα, πόσο άδικα έφυγε απο τη ζωή ένα αγγελούδι. Σήμερα θα ήταν η πρώτη του μέρα στο σχολείο… Δεν πρόλαβε όμως ούτε να γίνει “πρωτάκι”…Μια μικρή λεπτομέρεια που δίνει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις στην τραγωδία…

Σήμερα αναμένεται να γινει νεκροψία για να γίνουν γνωστά τα αίτια του θανάτου του 6χρονου.

Πηγή: ilialive.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ