Σκηνές τρόμου στην Αθηνών – Λαμίας: Έκαναν στάση και τους έκλεψαν το αυτοκίνητο


Οι δράστες άρπαξαν αυτοκίνητο που επέβαινε πολυμελής οικογένεια και τράπηκαν σε φυγή – Σε εξέλιξη οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό τους

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, η αρπαγή του αυτοκινήτου έγινε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (9/9), κοντά στο Κάστρο Βοιωτίας.

Μία πενταμελής οικογένεια είχε σταματήσει σε πάρκινγκ της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, όταν ξαφνικά ένα άλλο αυτοκίνητο εμφανίστηκε στο σημείο, στο οποίο επέβαιναν επίσης πέντε άτομα.

Ξαφνικά οι τρεις από αυτούς κατέβηκαν και απειλώντας, άγνωστο πως, τον ιδιοκτήτη του αυτοκίνητου και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, άρπαξαν το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν μέσα στη νύχτα.

Τα θύματα μόλις συνήλθαν από το πρώτο σοκ ενημέρωσαν αμέσως την αστυνομία, δίνοντας χαρακτηριστικά και των δυο αυτοκίνητων, ωστόσο παρά την άμεση κινητοποίηση οι «φαντομάδες» δεν εντοπίστηκαν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για Ρομά και ίσως να υπήρχαν μεταξύ τους διαφορές. Η αστυνομία, για λόγους που εκείνη γνωρίζει, αποσιώπησε το γεγονός, αφού μέχρι τώρα δεν έχει κάνει καμία επίσημη ενημέρωση.

Πηγή: lamiareport.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ