Παναθηναϊκός – Βόβορας: “Πολύ ταλέντο στο ανοιχτό παιχνίδι”

Ο Παναθηναϊκός ήταν «σαρωτικός» στην επίθεση κόντρα στο Περιστέρι και ο Γιώργος Βόβορας στάθηκε μετά το τέλος του αγώνα στο ταλέντο της ομάδας του στο «ανοιχτό» παιχνίδι και στο τρανζίσιον.

Τα πρώτα δείγματα ενόψει της πρώτης σεζόν έχει αρχίσει να δείχνει ο Παναθηναϊκός και ο βοηθός του Αργύρη Πεδουλάκη, Γιώργος Βόβορας μίλησε στην ιστοσελίδα της «πράσινης» ΚΑΕ για το φιλικό με το Περιστέρι.Οι δηλώσεις του Βόβορα

«Παιχνίδι με παιχνίδι βλέπουμε και αξιολογούμε καταστάσεις που δουλεύουμε τις τελευταίες ημέρες στις προπονήσεις και σίγουρα μέσα από την εικόνα θα διορθώσουμε τα λάθη μας που είναι φυσιολογικό να γίνουν σε αυτή την περίοδο. Όσο ανεβαίνει το επίπεδο των φιλικών, έχουμε το Σάββατο ένα παιχνίδι με την Ούνικς που είναι μια ομάδα επιπέδου Εuroleague, θα δούμε διαφορετικές καταστάσεις και τον βαθμό βελτίωσης σε κάποιες καταστάσεις που κάνουμε λάθη αλλά είναι λογικό γι’ αυτή την περίοδο.

Στο πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας το πιο σημαντικό είναι να μπουν οι βασικές αρχές της ομάδα, να γίνουμε ομάδα. Να θέλει ο καθένας να παίξει για τον συμπαίκτη του και στο επιθετικό και στο αμυντικό κομμάτι. Σ’ αυτά τα στοιχεία έχουμε κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά και τώρα μέσα από τα φιλικά θα μπορέσουμε να αξιολογούμε κάποιες καταστάσεις και να βελτιωνόμαστε. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι η ομάδα δείχνει ότι έχει πολύ ταλέντο και στο ανοικτό παιχνίδι, να τρέξει στο τρανζίσιον που θα είναι η δύναμη της και τη νέα σεζόν. Πρέπει να βελτιωθούμε και σε κάποια κομμάτια στο διάβασμα του παιχνιδιού. Είμαστε στη σωστή κατεύθυνση και συνεχίζουμε».

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ