Παρουσίαση προγράμματος-ΣΚΑΪ: Οι εκπλήξεις της φετινής σεζόν, το νέο reality και ο Ρουβάς (video)


Παρουσίαση προγράμματος-ΣΚΑΪ: Απόψε, στη βραδιά παρουσίασης του προγράμματος του καναλιού του Φαλήρου οι εκπλήξεις ήταν πολλές καθώς τα χαρτιά των ιθυνόντων μέχρι την τελευταία στιγμή παρέμεναν κλειστά!

Ήταν όμως ευχάριστη έκπληξη το γεγονός ότι ανακοινώθηκαν στη βραδιά ολοκαίνουργια projects που θα μας κρατήσουν όμορφη συντροφιά τη νέα σεζόν αλλά και τηλεοπτικά προγράμματα που γνωρίζαμε αλλά είχαμε ακούσει πως κόβονται.

Όπως η βραδινή εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά στον ΣΚΑΪ, το «After Dark» που συνεχίζεται κανονικά παρ’ όλο που στις αρχές του καλοκαιριού είχε γραφτεί και ακουστεί πως δεν θα το ξαναβλέπαμε.

Σε ό,τι αφορά τώρα τις άλλες μεγάλες εκπλήξεις, μία από αυτές ήταν το τρέιλερ της νέας εκπομπής του Σάκη Ρουβά με τίτλο «Idols» κατά την οποία θα παρουσιάζονται ξεχωριστές προσωπικότητες οι οποίες και θα συνομιλούν με τον παρουσιαστή για να τους γνωρίσουμε καλύτερα.

Μία άλλη ευχάριστη ανακοίνωση ήταν το γεγονός ότι η εκπομπή «Βινύλιο» του Αντώνη Κανάκη θα συνεχιστεί κανονικά.

Ο άσος στο μανίκι των ιθυνόντων του καναλιού ήταν η ανακοίνωση του νέου ριάλιτι παιχνιδιού που θα ονομάζεται «The Masked Singer» για το οποίο όμως δεν αναφέρθηκε καμία άλλη λεπτομέρεια.

Δείτε το παρακάτω βίντεο με το τρέιλερ του νέου ριάλιτι του σταθμού…

Επίσης, δεν έγινε καμία απολύτως αναφορά στο The Voice παρά τις απώλειες που μετράει εδώ και λίγες μέρες με την αποχώρηση του παρουσιαστή Γιώργου Καπουτζίδη αλλά και ενός κριτή, του Κωστή Μαραβέγια. Η μόνη αναφορά στο talent show ήταν ένα τρέιλερ χωρίς όμως να περιλαμβάνονται στα πλάνα οι συντελεστές παρά μόνο το εντυπωσιακό πλατό του.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το τρέιλερ ενός ακόμη ριάλιτι, του «Αγρότης μόνος ψάχνει» που αναμένεται να παρουσιάσει η Ελένη Τσολάκη.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ