Κριστίνα Αγκιλέρα: Τι άλλαξε στην καριέρα της λόγω μητρότητας


Η Κριστίνα Αγκιλέρα είναι 38 ετών, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα μεγάλο παιδί στην καρδιά, χάρη στα δύο παιδιά της, Μαξ και Σάμερ, όπως ανέφερε σε συνέντευξη της στο Haute Living.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και κριτής στο talent show “The Voice”, Κριστίνα Αγκιλέρα, είναι μητέρα του 11χρονου Μαξ από τον γάμο της με τον Τζόρνταν Μπράντμαν και έχει μία κόρη, την 5χρονη Σάμερ, με τον αρραβωνιαστικό της, Μάθιου Ράτλερ.

Η βραβευμένη με Grammy καλλιτέχνης είπε ότι το να είσαι μητέρα δύο παιδιών είναι μία συνεχής εμπειρία μάθησης.

«Είσαι μέρος της ζωής αυτών των καταπληκτικών μικρών ανθρώπων και σου διδάσκουν υπομονή και πράγματα για τον εαυτό σου που δεν σου αρέσουν, τα οποία πρέπει να δουλέψεις. Είναι ένα διαρκές ταξίδι μάθησης. Μου διδάσκουν τόσα πολλά και με προκαλούν όλη την ώρα να γίνομαι καλύτερη» τόνισε.

Η μητρότητα έχει οδηγήσει την τραγουδίστρια να κάνει κάποιες διαφορετικές επιλογές στην καριέρα της, σταμάτησε να κάνει περιοδείες. Η συμμετοχή της στον ρόλο κριτή στο «The Voice» της επιτρέπει να μένει στο Λος Άντζελες και να είναι κοντά στην οικογένειά της.

«Έλαβα την απόφαση να μην κάνω περιοδείες για λίγο, γιατί θεώρησα ότι είναι το καλύτερο πράγμα για μια πιο σταθερή ζωή για τα παιδιά μου» εξήγησε.

«Όλα όσα έχω αποφασίσει να κάνω εξαρτώνται από τα παιδιά μου, αλλά ταυτόχρονα πρέπει να διασφαλίσω ότι δεν θα χάσω τον εαυτό μου και ότι πάντα θα παραμένω προσγειωμένη σε αυτό που είναι σημαντικό για μένα» είπε. «Επειδή αυτό είναι μέρος του παραδείγματος που θέλω να τους προωθήσω: να ακολουθείτε την καρδιά σας και να μην χάνετε τον εαυτό σας όταν αλλάζει η ζωή».

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ