Βίκυ Καγιά: «Το ζευγάρι περνάει έντονη κρίση με τον ερχομό ενός παιδιού» (photos)


Η Βίκυ Καγιά για ακόμη μια χρονιά έχει αναλάβει την παρουσίαση του Shopping Star ενώ παράλληλα αναζητάει το επόμενο Greece’s Next Top Model.

Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για το αν θα μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό της ιδιωτική ή τραπεζική υπάλληλο, αν συνδυάζονται εύκολα καριέρα και μητρότητα και πως φαντάζεται τον εαυτό της σε είκοσι χρόνια.

Θα μπορούσες να φανταστείς τη Βίκυ ιδιωτική ή τραπεζική υπάλληλο;

«Όχι ποτέ. Είχα πάντα κλίση στο interior design, που αγαπώ και με το οποίο ασχολούμαι, καθώς εγώ έχω σχεδιάσει τα σπίτια μου, όπως και τη διακόσμηση. Όλα αυτά περνάνε από τα χέρια μου. Φυσικά έχοντας πλέον οικογένεια, δεν διαθέτω τόσο χρόνο όσο κάποτε, αλλά η εσωτερική διακόσμηση με γοητεύει ιδιαίτερα. Απλά δεν έχω την πολυτέλεια να είμαι τελειομανής όσο κάποτε».

Συνδυάζονται εύκολα καριέρα και μητρότητα;

«Καθόλου εύκολα, αλλά φυσικά και «παντρεύονται» αυτοί οι δύο ρόλοι. Υπάρχουν γυναίκες με πολυμελή οικογένεια που είναι καριερίστες. Αρκεί να είσαι συγκεντρωμένος άνθρωπος, με πρόγραμμα, έντονη θέληση και καλή διάθεση κι όλα γίνονται. Μη συζητήσουμε αν έχω τύψεις στο τέλος της ημέρας ή άγχος; Φυσικά και έχω. Όλα αυτά είναι φυσιολογικές έννοιες για μια μητέρα».

Τι μαθήματα ζωής θέλεις να περάσεις στα παιδιά σου;

«Ότι πρέπει να εργαζόμαστε σκληρά και δημιουργικά για ό,τι θέλουμε να μας ανήκει. Σεβασμό, πάνω από όλα, και ταπεινότητα, γατί όλοι έχουν κάτι να σου μάθουν. Όσο χορτάτος και περπατημένος κι αν είσαι, πάντα υπάρχει κάτι καινούργιο να μάθεις».

Αλλάζει η σχέση του ζευγαριού με τον ερχομό ενός παιδιού; Τι διατηρεί μια σχέση ζωντανή και τι μπορεί να την κλονίσει, τελικά;

«Το ζευγάρι περνάει έντονη κρίση με τον ερχομό ενός παιδιού. Αρχικά γιατί έχουμε μάθει να λειτουργούμε σαν δύο και μετά το κέντρο βάρους αλλάζει ριζικά με ένα μωρό. Και επειδή και οι άντρες είναι μωρά, χάνουν την προσοχή που είχαν και αυτομάτως δημιουργείται ένα κενό.

Γι» αυτό τον λόγο πρέπει να υπάρχουν στη ζωή ενός ζευγαριού μικρά διαλείμματα-ανάσες, για να ενδυναμώνουν ο έρωτας και η αγάπη. Κάποια στιγμή, άλλωστε, τα παιδιά φεύγουν από το σπίτι, άρα το ζευγάρι μένει και πρέπει να είναι ενωμένο και δυνατό. Με αμοιβαίο σεβασμό και ποιοτικό χρόνο μαζί και χώρια, τα κενά θα γεμίσουν ευκολότερα».

Αν έπρεπε να μετακομίσετε με την οικογένεια σε μια άλλη χώρα, ποια θα επέλεγες και γιατί;

«Θα επέλεγα τη νότια Γαλλία, λόγω ποιότητας ζωής και καλών σχολείων εκεί και ίσως την Αμερική, που όμως δεν την προτιμά ο σύζυγος μου».

Πώς βλέπεις τον εαυτό σου σε είκοσι χρόνια;

«Σίγουρα πιο ήρεμη και ψύχραιμη, με τα παιδιά να σπουδάζουν και να εργάζονται και να κάνω, επιτέλους, λίγη dolce vita , ζώντας έτσι μια εφηβεία που δεν έζησα όταν έπρεπε. Χαλάρωση και ανεμελιά, φροντίζοντας περισσότερο τον εαυτό μου, κάνοντας πολλά ακόμα ταξίδια και βόλτες με τις φίλες μου», είπε στο instyle.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ