Ναταλία Γερμανού: Όλα όσα αποκάλυψε για τις αλλαγές στην εκπομπή της (photos)


Η Ναταλία Γερμανού ετοιμάζεται για την τηλεοπτική της επιστροφή με την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha. 

Η παρουσιάστρια περιμένει με αγωνιά να ξεκινήσει η τηλεοπτική σεζόν, να καλωσορίσει τους τηλεθεατές και τους νέους συνεργάτες της, αφού θα υπάρξουν αλλαγές στο πάνελ της εκπομπής.

Είδαμε ένα τρέιλερ πάρτι. Πόσο πάρτι είναι για εσάς η εκπομπή;

«Τα τρέιλερ έχουν πάντα μια αίσθηση κινηματογραφικής διαφήμισης της κάθε εκπομπής. Αυτό που θέλαμε να περάσουμε είναι ότι, όταν διασκεδάζεις πραγματικά τη συνεργασία σου, πετυχαίνεις καλύτερο αποτέλεσμα. Η εκπομπή είναι ψυχαγωγική αλλά καταπιάνεται και με κοινωνικά θέματα. Πολλές φορές φιλοξενούμε και ανθρώπους της επικαιρότητας που δεν έχουν να μας πουν μόνο ευχάριστα πράγματα. Ούτε η καθημερινότητα μας είναι πάντα ευχάριστη. Αν σας έλεγα λοιπόν αυτό, θα ήταν σαν να μην έχω επαφή με την πραγματικότητα. Το τρέιλερ απλώς ήθελε να δείξει τη διάθεση μας να παρασύρουμε τον κόσμο στο να ξεχάσει λίγο τις στεναχώριες του»

Αυτό το Σαββατοκύριακο νιώθετε ότι είναι το καλύτερο σας;

«Χωρίς να υποτιμώ καθόλου τα προηγούμενα Σαββατοκύριακα που έχω κάνει, πιστεύω ότι το «Καλύτερα δε γίνεται!» είναι η ουσιαστικότερη εξέλιξη των εκπομπών μου»

Επιστρέφοντας στον Alpha ήταν σαν επιστρέψατε σπίτι σας;

«Σαφώς. Πέρσι που επέστρεψα και είδα τόσα γνώριμα πρόσωπα, έτσι ένιωσα. Είναι πολύ ωραίο να ξαναδουλεύεις με ανθρώπους που ξέρουν πού αποδίδεις καλύτερα. Γενικώς, πιστεύω ότι ο Alpha είναι ένα μεγάλο κανάλι, με δυνατότητα να κάνει πολύ ωραίες παραγωγές. Κάθε παρουσιαστής που είναι εδώ είναι τυχερός»

Φέτος η ομάδα αλλάζει λίγο. Φεύγει ο Χάρης και έχει ακουστεί ότι έρχεται ο Παναγιώτης Χατζηδάκης. Θα δούμε άλλες αλλαγές;

«Όντως η ομάδα θα αλλάξει λίγο. Επιπλέον θα έχουμε αρκετές καινούργιες ενότητες καθώς και εκείνες που έχετε αγαπήσει από πέρσι»

Πόσο δύσκολο είναι να πάρετε συνέντευξη από κάποιο φίλο σας;

«Αποφεύγω να φέρνω πολύ συχνά ανθρώπους με τους οποίους συνδέομαι φιλικά. Πέρσι, εκτός από 2-3 περιπτώσεις, όλοι οι άλλοι καλεσμένοι ήταν άνθρωποι με τους οποίους έχω απλά μία καλημέρα ή πολλές φορές τους γνώρισα στο πλατό της εκπομπής. Το προτιμώ αυτό γιατί πιστεύω ότι είμαι πολύ καλύτερη στις συνεντεύξεις αν κάποιον δεν τον ξέρω πολύ καλά. Εκτός κι αν αυτός που είναι φίλος μου, έρχεται με τη διάθεση να πει αλήθειες και να εξομολογηθεί τα πάντα»

Ως καλεσμένη έχετε έρθει σε δύσκολη θέση;

«Νομίζω ότι έπειτα από τόσα χρόνια ξέρω να ελίσσομαι, ακόμα, δηλαδή, κι αν με φέρουν σε δύσκολη θέση που δεν νομίζω ότι είχε κάποιος τέτοια πρόθεση. Ξέρω να μην απαντώ σε πράγματα που με ενοχλούν και που είναι πολύ προσωπικά, γιατί για τα επαγγελματικά δεν έχω πρόβλημα να πω τα πάντα» εξήγησε στο 7μέρεςtv

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ