Μουντομπάσκετ 2019: Ντέρμπι απογοητευμένων στο σημερινό πρόγραμμα


Η Σερβία αντιμετωπίζει τις ΗΠΑ για το Μουντομπάσκετ 2019. Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, οι δύο ομάδες δεν θα παίξουν για κάποιο μετάλλιο, αλλά για τις θέσεις 5-8!

Οι ομάδες που απογοητεύτηκαν και είδαν το δρόμο τους προς το βάθρο να… φράζει, κατά τη νοκ άουτ προημιτελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας, συνεχίζουν την πορεία τους στο Μουντομπάσκετ 2019 για τη διεκδίκηση της πέμπτης θέσης.

Το ζευγάρι, το οποίο είχε «βαπτιστεί» ως το φαβορί για τον τελικό της εφετινής διοργάνωσης, Σερβία-ΗΠΑ, τελικά θα αναμετρηθεί στην Ντονγκουάν στους πρώτους αγώνες για τις θέσεις 5-8 (12/9, 14:00).

Η Team USA προέρχεται από ήττα από τη Γαλλία, με τους «τρικολόρ» να γίνονται η πρώτη ομάδα που κερδίζει τις ΗΠΑ από το 2006 και το θρίαμβο της Ελλάδας στα ημιτελικά της διοργάνωσης, ενώ η Σερβία από την απογοήτευση, κόντρα στην Αργεντινή.

Στη Σανγκάη, η Πολωνία, η οποία δεν τα κατάφερε στα προημιτελικά απέναντι στην Ισπανία, θα αναμετρηθεί με την -ομάδα έκπληξη της διοργάνωσης- Τσεχία (12/9, 16:00), η οποία προέρχεται από ήττα στην οκτάδα από την Αυστραλία.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ