GNTM: Μάθαμε ποια κούκλα είναι στο σπίτι του reality από τον σύντροφό της! (pics)


GNTM: Ο νέος κύκλος του reality μοντέλων, αν και μόλις λίγες ημέρες πριν έκανε πρεμιέρα, έχει καταφέρει ήδη να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Στα πρώτα κιόλας επεισόδια του Greece’s Next Top model μας τράβηξαν το ενδιαφέρον πολύ όμορφες παρουσίες που έχουν όλα τα προσόντα για να διεκδικήσουν τη νίκη.

Η αγωνία των τηλεθεατών λοιπόν είναι λογικό να περιστρέφεται γύρω από το ποιες κοπέλες έχουν περάσει και βρίσκονται ήδη στο σπίτι του ριάλιτι μοντέλων, του οποίου τα γυρίσματα, ως γνωστόν, προηγούνται κατά πολύ σε σχέση με τα επεισόδια που βλέπουμε εμείς στη μικρή οθόνη.

Ήδη λοιπόν είχαμε και το πρώτο spoiler και μάλιστα από τον σύντροφο καλλονής που είδαμε στις οντισιόν. Πρόκειται για τον αγαπημένο της Κάτια Ταραμπάνκο, της όμορφης Ουκρανής που παρακίνησε ο Δημήτρης Σκουλός να βρεθεί στις οντισιόν καθώς διαθέτει όλα τα προσόντα.

Ο σύντροφός της λοιπόν, σε ένα μακροσκελές κείμενό του με αφορμή τα γενέθλιά του, είπε δημόσια ότι του λείπει η σύντροφός του, κάτι που σημαίνει ότι βρίσκεται έγκλειστη στο σπίτι ου GNTM μιας και υπήρχαν τα ανάλογα hashtags για το παιχνίδι. Συγκεκριμένα, ο νεαρός έγραψε για εκείνη:

«Κανονικά σήμερα είναι η μέρα που μου κάνουν δώρα και δεν κάνω εγώ, αλλά εγώ αυτός είμαι…

Και όπως θα δείτε ξεκάθαρα και στη φωτογραφία-δώρο που ακολουθεί, είμαι χορτάτος από όλα! Το πραγματικό δώρο το έχω πάρει δύο χρόνια τώρα στη ζωή μου, και απλά περιμένω την κατάλληλη στιγμή να το ξετυλίξω και να το χαρώ όπως μόνο εγώ ξέρω.

Σήμερα μου λείπεις πιο πολύ δώρο μου @kweenkatyatar αλλά όπως είπε και ένας σοφός φίλος… η υπομονή είναι μία λέξη που τελειώνει σε ήττα αλλά όποιος την είχε δεν έχασε ποτέ…

Υπομονή λοιπόν… #teamtara».

Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες:

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ