Σταμάτησε οδηγό Toyota Supra για να του πιάσει κουβέντα (+video)

Όσοι οδηγούν σπορ, βελτιωμένα και γενικότερα αυτοκίνητα που «βαράνε», ξέρουν από πρώτο χέρι ότι μπορεί να τους σταματήσει η Αστυνομία ανά πάσα στιγμή και για τον οποιονδήποτε λόγο. Ο οποίος δεν είναι ανάγκη να είναι για κακό. Ενδεχομένως το όργανο της τάξης να θέλει απλά να πιάσει κουβέντα για τα αυτοκίνητα. Όπως συνέβη σε έναν οδηγό Toyota Supra στις Η.Π.Α.

Η 5η γενιά του ιαπωνικού sportscar είναι ακόμα εξαιρετικά σπάνιο θέαμα στους δρόμους, με την συγκεκριμένη κατάμαυρη και καθόλα «απειλητική» να γυρνάει ακόμα περισσότερα κεφάλια. Βάλτε στην εξίσωση το γεγονός ότι έχει προσωρινές πινακίδες (κάτι σαν τις δικές ΔΟΚ, για την ακρίβεια) και καταλαβαίνετε ότι δεν ήθελε πολύ για να μπει στο ραντάρ της Τροχαίας. Ευτυχώς μεταφορικά, καθώς η ταχύτητα ήταν εντός ορίου (80 μίλια το όριο, με 81 πήγαινε). Βέβαια και μόνο που είδε την σειρήνα πίσω του, με το συνοδευόμενο σήμα για να κάνει στην άκρη, ο οδηγός της μαύρης Supra αγχώθηκε.

Όπως αποδείχτηκε, δεν υπήρχε λόγος ανησυχίας. Ο αστυνομικός αρχικά διατυπώνει την ερώτηση σχετικά με τις πινακίδες, για το τυπικό της υπόθεσης. Στην συνέχεια αποκαλύπτεται ο πραγματικός λόγος που σταμάτησε τη μαύρη Supra, ο οποίος δεν ήταν άλλος από την ανάγκη για αγνή, αυτοκινητική κουβεντούλα. Ως κάτοχος BMW και ο ίδιος, ενθουσιάζεται όταν μαθαίνει πως η διάδοχος της θρυλικής Supra MKIV είναι αδελφό μοντέλο της Z4 και κατασκευάζεται στην Αυστρία. Ευχάριστα πλάνα, που διαρκούν από το 1.12 μέχρι το 3.20 του video.


Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ