Το Imperial Star Destroyer του “Πολέμου των Άστρων” με 4.784 κυβάκια Lego

Στην πρώτη σεκάνς της ταινίας «Star Wars: A New Hope» είδαμε για πρώτη φορά με λεπτομέρειες το Imperial Star Destroyer. Τώρα, έχουμε τη δυνατότητα να το κατασκευάσουμε μόνοι μας με κυβάκια LEGO.

Η δανέζικη εταιρεία παιχνιδιών παρουσίασε το καινούργιο σετ, το οποίο από τις 18 Σεπτεμβρίου θα είναι διαθέσιμο στα VIP μέλη της LEGO: 4.784 κυβάκια, περιστρεφόμενα πυροβόλα, δίσκος ραντάρ με δυνατότητα κλίσης, τεράστιες εξατμίσεις στο οπίσθιο μέρος. Συνοδεύεται επίσης και με μια υπό κλίμακα εκδοχή του Tantine IV, με το οποίο η πριγκίπισσα Λέια προσπάθησε να διαφύγει με τα σχέδια για το «Death Star». Το οποίο Tantine IV μπορεί να συναρμολογηθεί χωριστά και να προσαρμοστεί στο κάτω μέρος του Imperial Star Destroyer.

Το καινούργιο σετ έρχεται να συμβάλει στους εορτασμούς για την εικοσαετή πλέον συνεργασία της δανέζικης εταιρείας με το φραντσάιζ της ταινίας και περιλαμβάνει βάση καθώς και δύο μικρές φιγούρες της Αυτοκρατορίας. Ολοκληρωμένο, έχει διαστάσεις 44 εκατοστά ύψος, 110 εκατοστά μήκος και 66 εκατοστά πλάτος. Είναι το μεγαλύτερο προς το παρόν σετ της LEGO με θέμα τον «Πόλεμο των Άστρων», αν εξαιρέσει κανείς το πελώριο Falcon της Χιλιετίας που αποτελείτο από 7.541 κυβάκια.

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here