Νίκος Μάνεσης: Κι όμως αυτό δεν το γνωρίζαμε – Δείτε ποιο είναι το χόμπι του (photos)

Ο Νίκος Μάνεσης βρίσκεται 37 χρόνια στο χώρο της δημοσιογραφίας και όπως παραδέχτηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του υπήρξαν πολλές στιγμές που αγανάκτησε. Όμως μας αποκάλυψε και το χόμπι του και μας εξέπληξε.

Ο παρουσιαστής μίλησε λοιπόν για το αγαπημένο του χόμπι, τι του έχει διδάξει ο αθλητισμός και αν αγχώνεται για το μέλλον των παιδιών του.

-Από το 1982, οπότε ξεκινήσατε τη δημοσιογραφία, υπήρξαν στιγμές που αγανακτήσατε;

«Πάρα πολλές. Επειδή είμαι Επτανήσιος, είμαι μουλάρι… Πεισματάρης. Έχω απογοητευτεί πολλές φορές και το έχω ξεπεράσει. Με έχουν συκοφαντήσει, με έχουν αδικήσει, αλλά παραμένω όρθιος. Η τηλεοπτική δημοσιογραφία, που υπηρετώ τα τελευταία είκοσι χρόνια, είναι μαραθώνιος, δεν είναι σπριντ. Κι εγώ έχω αποδείξει ότι είμαι αξιοπρεπής μαραθωνοδρόμος».

-Τι σας έχει διδάξει ο αθλητισμός;

«Την εργατικότητα και το πείσμα. Οφείλω πολλά πράγματα, απ» ό,τι έχω κάνει, στον αθλητισμό. Δεν έκανα ομαδικό άθλημα, αλλά ατομικό. Οπότε έπρεπε να συνυπάρχω με τον εαυτό μου και να ξεπερνώ τα λάθη, τα πάθη μου».

Νίκος ΜάνεσηςΝίκος Μάνεσης

-Συνεχίζετε τις πολεμικές τέχνες;

«Όσο με κρατούν τα πόδια μου και τα χέρια μου».

– Αγχώνεστε για το μέλλον των παιδιών σας;

«Τους παραδίδουμε μία χώρα. που είναι επάνω σε γυάλινα πόδια. Εύχομαι, από εδώ και πέρα, τα πράγματα να βελτιωθούν, έτσι ώστε τα παιδιά μας να μαθαίνουν γράμματα στην Ελλάδα, να βρίσκουν δουλειά και να μένουν στον τόπο τους. Όταν βλέπω παιδιά με πέντε πτυχία να δουλεύουν σερβιτόροι και μοναδική διέξοδος είναι το εξωτερικό, πώς να μην ανησυχώ για τα παιδιά μου; Αλλιώς όλα τα παιδιά θα τα χάσουμε. Έτσι όπως είναι τα πράγματα, δεν αξίζει ο κόπος να μείνεις στην Ελλάδα.

Δεν γεννηθήκαμε και μπήκαμε στην παραγωγική διαδικασία, μόνο και μόνο για να μας παίρνουν τα εισοδήματα, να μας φορολογούν. Μπήκαμε στην παραγωγική διαδικασία για να βελτιώνουμε και τη ζωή μας. Δουλεύουμε διαρκώς για να πληρώνουμε το κράτος. Δεν είναι αυτός ο ρόλος του πολίτη. Είναι μια μετεξελιγμένη μορφή δουλοπαροικίας φεουδαρχικού καθεστώτος του παρελθόντος. Είμαι όμως πολύ αισιόδοξος, ότι πηγαίνουμε καλύτερα όλους μας», είπε στον Τηλεθεατή.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ