Δημήτρης Κουρούμπαλης: Μιλάει για πρώτη φορά για την κόρη του: «Τον πρώτο καιρό που έγινα πατέρας…»

Ο Δημήτρης Κουρούμπαλης, άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για πρώτη φορά για την κόρη του.

Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, ο ταλαντούχος ηθοποιός, μίλησε για όλους και για όλα και ήταν απολαυστικός.

Με τη σύντροφό του, τη σκηνοθέτρια Φρόσω Κορρού, πέρα από την προσωπική τους σχέση, συνεργάζονται και επαγγελματικά, καθώς έχουν ιδρύσει μαζί τη θεατρική ομάδα So Seven.

«Έχουμε κάνει πολλές παραστάσεις μαζί με τη Φρόσω, Ουσιαστικά, έχουμε επιμερίσει τις αρμοδιότητες στη συνεργασία μας. Συμπληρωνόμαστε και δεν κόντραριζόμαστε. Σίγουρα πάνω στη δουλειά θα υπάρξουν τσακωμοί και έντονες απόψεις. Παρ» όλα αυτά, έχουμε βρει μια μέθοδο στον τρόπο που δουλεύουμε και φαίνεται πως λειτουργεί.

Έχω καταλάβει πως είναι σημαντικό να μοιράζεσαι το συναίσθημα και όχι το λογικό. Να λες αυτό που αισθάνεσαι και όχι αυτό που σκέφτεσαι».

Με αφορμή τον ερχομό της κόρης του πριν από περίπου ενάμιση χρόνο και δεδομένου πως είναι ένας ενεργός ηθοποιός με πολλές υποχρεώσεις, τι είναι αυτό που έχει αλλάξει στη ζωή του ο ερχομός της κόρης του;

«Ήθελα πάντα να κάνω ένα παιδί. Δεν έχω βιώσει δραματικές αλλαγές στη ζωή μου, πέρα από το ότι έχω γνωρίσει άλλον έναν άνθρωπο που αγαπάω πάρα πολύ.

Όσον αφορά την καθημερινότητα, συνειδητοποίησα πως ο χρόνος δεν φτάνει και η κούραση πολλαπλασιάζεται, ενώ παράλληλα υπάρχει μια χαρά και ένα δόσιμο που δεν μπορώ να εστιάσω από πού έρχεται.

Απλά είναι κάτι που βγαίνει αυθόρμητα. Τον πρώτο καιρό που έγινα πατέρας δεν είχα χρόνο ούτε να ανασάνω. Με απασχολούσε και γιατί δεν γνώριζα, αλλά και γιατί προσπαθούσα να ελέγχω τις καταστάσεις. Φαντάζομαι ότι στο δεύτερο και τρίτο παιδί τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα», είπε γελώντας.

Αρκετοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως όταν γίνεσαι γονέας αυξάνεται το αίσθημα του φόβου.

«Δεν είναι κάτι που έχω νιώσει. Γενικά, το αίσθημα του φόβου δεν το είχα ποτέ. Όπως δεν είχα και τάσεις αυτοκαταστροφής. Υπήρξα, όμως, ριψοκίνδυνος και έκανα ακρότητες, αλλά πάντα με την αίσθηση πως πρέπει να επιστρέψω. Θυμάμαι χαρακτηριστικά, το 2013 είχαμε πάει με τον θίασο στο Μεξικό.

Κάποια στιγμή αποφάσισα να πάω σε μια περιοχή κοντά σε έναν καταρράκτη που δεν ήταν ιδιαίτερα ασφαλής. Χωρίς να έχω ενημερώσει τα υπόλοιπα μέλη του θιάσου, έφυγα και πήγα στη συγκεκριμένη περιοχή.

Περπάτησα αρκετά και έμεινα εκεί για τέσσερις με πέντε ώρες. Το κινητό μου δεν έπιανε. Στη διαδρομή είδα κάτι περίεργες φάτσες, αλλά το ρίσκαρα.

Όταν επέστρεψα και είπα σε έναν συνάδελφο από τη μεξικανική ομάδα πού πήγα, μου είπε πως ήμουν πολύ τυχερός που δεν συνέβη κάτι. Όντως, ήμουν τυχερός, αλλά στο προσεχές μέλλον δεν θα ήθελα να παίξω ξανά με την τύχη μου», αποκάλυψε στο People.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here