Η Κατερίνα Στικούδη στο gossip-tv: Ο νέος ρόλος-έκπληξη στην tv και η πρώτη επέτειος του γάμου της


Η Κατερίνα Στικούδη θα έχει ένα έντονο πρόγραμμα από τη νέα σεζόν και μας μίλησε γι’ αυτό.

Η εκρηκτική performer παρευρέθηκε στην παρουσίαση προγράμματος του ΑΝΤ1 και η εμφάνισή της ήταν εκθαμβωτική, αφού η θηλυκότητα και το ανεπιτήδευτο sex appeal της μας μαγνήτισαν. Αυτό που παρατηρήσαμε είναι ότι έμοιαζε με την Black Widow κι εκείνη δεν δίστασε να παίξει με αυτόν τον χαρακτηρισμό.

Κατερίνα ΣτικούδηΚατερίνα Στικούδηπηγή: Ndp Photo

Το καλοκαίρι τελείωσε και η νέα σεζόν μπήκε, με την Κατερίνα Στικούδη να μας περιγράφει πώς ήταν οι καλοκαιρινές της διακοπές. Η φετινή χρονιά, όμως, θα είναι γεμάτη για εκείνη, καθώς πέραν των τραγουδιστικών της υποχρεώσεων πρόκειται να αναλάβει και νέα καθήκοντα.

Συγκεκριμένα, θα την παρακολουθήσουμε σε μια ολοκαίνουργια σειρά του ΑΝΤ1, στην κωμωδία «Αν ήμουν πλούσιος», κι εκείνη μας μίλησε με ενθουσιασμό για τον καινούργιο της ρόλο. Ακόμη, μας αποκάλυψε πώς προέκυψε η τηλεοπτική αυτή πρόταση και τι την έκανε να την αποδεχτεί.

Το πρόγραμμά της απαιτητικό αφού βρίσκεται σε ένα συνεχές τρέξιμο. Πώς ανταπεξέρχεται; Η ίδια δεν δίστασε να μας πει τι κάνει!

Η Κατερίνα Στικούδη όμως εκτός από show woman είναι και σύζυγος, αφού πριν λίγες ημέρες έκλεισε ένα χρόνο γάμου. Προσφάτως, λοιπόν, γιόρτασε την πρώτη επέτειο του γάμου της με τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη, αναρτώντας ένα πολύ γλυκό post στο Instagram.

Εμείς τη ρωτήσαμε λοιπόν πώς πέρασε στην πρώτη της επέτειο σαν παντρεμένη κι εκείνη μας εξέπληξε με την εναλλακτική της δήλωση!

Δείτε τη συνέντευξή της στο ακόλουθο video…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ