O Γιώργος Θεοφάνους στο gossip-tv: «Βλέπω δικά μου videos από το πρώτο X-Factor και μουτζώνομαι»


Ο Γιώργος Θεοφάνους θα βρεθεί ξανά στην καρέκλα του κριτή, καθώς επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος, στο X-Factor.

Ο Γιώργος Θεοφάνους, ο οποίος είναι συνδεδεμένος με το συγκεκριμένο talent show, αναζητά μαζί με τους υπόλοιπους κριτές το επόμενο αστέρι της μουσικής σκηνής. Το πρόσωπο που θα έχει το «Χ» και θα κάνει κριτική επιτροπή και κοινό να στρέψει την προσοχή πάνω του.

H κριτική επιτροπή με την παρουσιάστρια του showH κριτική επιτροπή με την παρουσιάστρια του showπηγή: Ndp Photo

Το gossip-tv βρέθηκε στην avant premiere του μουσικού talent show, το οποίο προβάλλεται μέσα από την τηλεόραση του Open Tv, και ο Γιώργος Θεοφάνους μας μίλησε για την τηλεοπτική επιστροφή του.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης με τις αμέτρητες επιτυχίες μας εξήγησε τι διαφοροποιεί το φετινό μουσικό talent show από τα υπόλοιπα X-Factor και αναφέρθηκε σε όλα όσα πρεσβεύει το «Χ».

Άραγε έχει δει στο πρόσωπο κάποιου διαγωνιζόμενου το στοιχείο αυτό που θα τον κάνει να ξεχωρίσει;

Ακόμη, ο Γιώργος Θεοφάνους αναφέρθηκε στην δυνατότητα των διαγωνιζόμενων να διαχειριστούν την ξαφνική δημοσιότητα που αποκτούν, ενώ μας εξήγησε τους λόγους για τους οποίους μουτζώνει τον εαυτό του όταν βλέπει παλαιότερα στιγμιότυπα του ίδιου από το πρώτο X-Factor.

Η κριτική επιτροπή με τη Μελίνα Ασλανίδου, τον Χρήστο Μάστορα και τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο τον άγχωσε στην αρχή;

Με τη σύζυγό του Βίλλυ, η οποία τον συνόδευσε στην avant premiere του πρώτου επεισοδίου του X-FactorΜε τη σύζυγό του Βίλλυ, η οποία τον συνόδευσε στην avant premiere του πρώτου επεισοδίου του X-Factorπηγή: Ndp Photo

Σαν μετρ των groups ο Γιώργος Θεοφάνους μας εξήγησε αν η Ελλάδα έχει χώρο για συγκροτήματα και υπογράμμισε τι διαφορές υπάρχουν μεταξύ ελληνικών και ξένων bands και τι είναι αυτό που συμβαίνει με τις μπάντες στο X-Factor.

Δείτε την συνέντευξή του…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ