Τραγωδία στα Γλυκά Νερά: Αυτή είναι η αιτία θανάτου του βρέφους – Τι έδειξε η νεκροψία – νεκροτομή


Τα δραματικά λεπτά της επίθεσης – Ακαριαίος ο θάνατος του βρέφους

Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις εντόπισε ο ιατροδικαστής που έκανε σήμερα την νεκροψία – νεκροτομή στο δύο μηνών παιδάκι που κατασπάραξε το ροτβάιλερ στα Γλυκά Νερά.

Μάλιστα, όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, η πιθανότερη αιτία θανάτου του βρέφους ήταν οι κακώσεις στο κεφάλι όταν ο σκύλος το άρπαξε και άρχισε να το χτυπά στον τοίχο και σε έπιπλα, σύμφωνα με την αστυνομική συντάκτρια του CNN Greece Μίνα Καραμήτρου.

Τα δραματικά λεπτά της επίθεσης

Η μητέρα του παιδιού από την πρώτη στιγμή περιέγραψε στους αστυνομικούς σε κατάσταση σοκ τα δραματικά λεπτά όσων διαδραματίστηκαν μέσα στο σπίτι, όταν ο σκύλος έσκισε τη σίτα του μπαλκονιού, μπήκε στο σπίτι κι άρπαξε με τα δόντια του το μωρό, το οποίο βρισκόταν σε ένα πορτ μπεμπέ πάνω στο τραπέζι του σαλονιού.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο σκύλος ήταν μαζί με την οικογένεια τα τελευταία οκτώ χρόνια. Ο πατέρας του βρέφους είπε στους αστυνομικούς πως δεν είχε δημιουργήσει ποτέ κάποιο επεισόδιο ούτε είχε εκδηλώσει κάποια επιθετική συμπεριφορά απέναντι στα άλλα παιδιά της οικογένειας που μεγάλωσαν μαζί του.

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες

Συγκλονισμένοι είναι όλοι στη γειτονιά όπου σημειώθηκε η τραγωδία.

«Το κοριτσάκι πρέπει να ήταν νεκρό όταν το κρατούσε η μητέρα του στα χέρια, δεν τον άκουσα να κλαίει», δήλωσε γείτονας της οικογένειας στο Newbomb.gr.

Δείτε τι άλλο ανέφερε στο βίντεο που ακολουθεί:

Γειτόνισσα η οποία μένει στο διπλανό σπίτι ανέφερε στο Newsbomb.gr, ότι η οικογένεια είχε μετακομίσει στη γειτονιά πριν από ένα χρόνο και ότι έβλεπε συχνά τον πατέρα να κάνει βόλτα το σκυλί, το οποίο έμενε σε βεράντα του διαμερίσματος.

Σύμφωνα με άλλη μαρτυρία, το σκυλί βρισκόταν συνεχώς στο μπαλκόνι και γαύγιζε ασταμάτητα. «Ήταν θέμα χρόνου να συμβεί το κακό, φαινόταν επιθετικό», δήλωσε μια γυναίκα που γνώριζε την οικογένεια.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ