Η Κατερίνα Καινούργιου το παραδέχεται! Αυτό είναι το λάθος που έχει κάνει στη ζωή της (photos)


Μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε η όμορφη παρουσιάστρια του OPEN, Κατερίνα Καινούργιου, σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Ευτυχείτε», μίλησε για όλους και για όλα, ενώ δεν δίστασε να παραδεχτεί ποιο είναι το λάθος που έχει κάνει στη ζωή της.

Ο λόγος που αποφάσισες να μην κοινοποιείς πια την προσωπική σου ζωή έχει να κάνει με το ότι όσες φορές το έκανες στο παρελθόν, στο τέλος κάτι στράβωσε;

«Όχι, δεν είναι μόνο αυτό. Δεν είναι μόνο θέμα πρόληψης. Έχει να κάνει με τον άνθρωπο που είσαι κάθε φορά, αλλά κυρίως έχει να κάνει με μένα. Δεν θέλω πια να δημοσιοποιείται η προσωπική μου ζωή και να το επιτρέπω εγώ. Στο παρελθόν έχω κάνει αυτό το λάθος. Θέλω όλο αυτό που ζω να το κρατήσω για μένα και τον άνθρωπό μου. Έτσι, περνάς καλά και δεν ενοχλείς κανέναν. Όπου βλέπω publicity σε προσωπικές ζωές, επειδή έχω κάνει κι εγώ αυτό το λάθος στο παρελθόν, το κατακρίνω. Θέλω όσο το δυνατόν να κρατάω χαμηλούς τόνους».

Όλα αυτά είναι αποτέλεσμα αυτοβελτίωσης;

«Υπάρχουν ακόμη φορές που μαστιγώνω τον εαυτό μου. Τις δύσκολες μέρες του μήνα, για παράδειγμα, και όσες γυναίκες διαβάσουν τη συνέντευξη θα με καταλάβουν, οι ορμόνες μας τρελαίνονται. Δεν θέλω να με αντικρίσω στον καθρέπτη, πρήζεται η κοιλιά μου, βγάζω σπυριά και δεν έχω διάθεση για τίποτα. Από εκεί και πέρα, κάνω σοβαρή προσπάθεια με τον εαυτό μου. Και το σημαντικότερο είναι πως δεν έχω πια απωθημένα και ενοχές. Τα βράδια κοιμάμαι με το κεφάλι μου ήσυχο και τη συνείδησή μου καθαρή. Με έχει βοηθήσει πολύ και μια εναλλακτική μέθοδος ψυχοθεραπείας, το Theta Healing. Είναι ένα είδος ενεργειακής ψυχανάλυσης. Αλλά ξέρεις τι γίνεται; Δεν πιστεύω ότι έχεις ένα πρόβλημα, πας στον ψυχολόγο, και αυτό λύνεται διά μαγείας», ανέφερε στο People.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ