«Αστέρια στην άμμο»: Όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια – Ο ανεπιθύμητος γάμος το μυστικό & οι απειλές

Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια της σειράς «Αστέρια στην άμμο»;

Η Αλεξία πληγώνεται από την προδοσία του Μάξιμου και εκείνος για να επανορθώσει της κάνει πρόταση γάμου. Ωστόσο, η γιαγιά της πρώτης φέρνει αντιρρήσεις. Παράλληλα, ο Ιάκωβος αποφασίζει να γυρίσει στην Ελλάδα και να προστατεύσει τις κόρες του, ενώ η Νίκη θέλει να τον εκδικηθεί με κάθε τρόπο…

Η Αλεξία, ο Ίωνας, ο Ανδρέας και ο Μάξιμος, «η παρέα του ανεμόμυλου», επιστρέφουν στη Ρόδο έπειτα από χρόνια και συναντιούνται για πρώτη φορά όλοι μαζί στα εγκαίνια του εστιατορίου του Ανδρέα.

Η Αλεξία, ερωτευμένη με τον Μάξιμο από παιδί, είναι πληγωμένη από την προδοσία του και εκείνος προσπαθεί να επανορθώσει με μία πρόταση γάμου, που όμως δεν γίνεται αποδεκτή από τη γιαγιά της, τη Δέσποινα, η οποία είναι ο θεματοφύλακας της έχθρας μεταξύ των δύο οικογενειών. Στο μεταξύ, στην Κύπρο, επιστρέφει για να διοριστεί στο νοσοκομείο ο Λουκάς.

Ύστερα από χρόνια απομάκρυνσης συναντάει τη μητέρα του, τη Μαριάννα, η οποία δεν του έχει αποκαλύψει τον πραγματικό λόγο της πολύχρονης εξαφάνισης της. Παράλληλα, η Νίκη, ένα νέο και φτωχό κορίτσι, μεταφέρει τη μητέρα της, την Αλκμήνη, η οποία βρίσκεται σε τελικό στάδιο σοβαρής ασθένειας, στο νοσοκομείο και την αναλαμβάνει ο Λουκάς.

Η βασανισμένη γυναίκα κρύβει ένα μυστικό που ζητάει να αποκαλυφθεί και να πάρει εκδίκηση για τα χαμένα χρόνια…

Στη μακρινή Ινδία, ο Ιάκωβος αποφασίζει ότι είναι ώρα να γυρίσει στην Ελλάδα και να αποκαλύψει την αλήθεια, προστατεύοντας τις κόρες του από τον κίνδυνο που τις απειλεί. Αργότερα, ο Ίωνας καλεί τους φίλους του και τους παρουσιάζει την αρραβωνιαστικιά του, την Αριάδνη.

Ο ερχομός της κοπέλας ταράσσει τις εύθραυστες ισορροπίες της παρέας. Εκεί, ο Ανδρέας συστήνει στην παρέα τη Μαργαρίτα με την οποία έχει σχέση το τελευταίο διάστημα, αν και είναι φανερό ότι η καρδιά του είναι δοσμένη αλλού.

Ο Μάξιμος καταφέρνει να πείσει την Αλεξία να συναντηθούν εκεί που βρίσκονταν όταν ήταν παιδιά, στον ανεμόμυλο. Η μητέρα του Μάξιμου, η Ασπασία, χαμένη στον κόσμο της, με μοναδικό αποκούμπι την τέχνη της, προβλέπει μια μεγάλη καταστροφή που πλησιάζει και προσπαθεί να προειδοποιήσει τον γιο της.

Όταν η Αλεξία συναντάει την Αριάδνη, ένας εφιάλτης πικρίας και αμφιβολιών αρχίζει γι» αυτήν. Στο μεταξύ, η Νίκη ζει ίο δικό της δράμα βλέποντας τον κόσμο της να καταρρέει, ενώ η Μαριάννα συνωμοτεί με την Κλαίρη, την έμπιστη φίλη της, προκειμένου να κρατήσει τον Λουκά κοντά της.

To ατύχημα του Νικηφόρου

Ο Μάξιμος τσακώνεται με την Αριάδνη, την αρραβωνιαστικιά του Ίωνα, και ο τελευταίος με τον Ανδρέα ψάχνουν την Αλεξία. Τη βρίσκουν τη στιγμή που τους έχει πραγματικά ανάγκη, καθώς η Δέσποινα κάνει ό,τι μπορεί για να αποτρέψει τον γάμο της Αλεξίας της με τον Μάξιμο και γι» αυτό προσλαμβάνει τον κατάλληλο άνθρωπο.

Από την άλλη, στη Λεμεσό, ο Λουκάς αποφασίζει να βοηθήσει τη Νίκη, να τη φροντίσει, και την παίρνει σπίτι του. Εκείνη δεν καταλαβαίνει τις αγνές προθέσεις του Λουκά και είναι επιφυλακτική απέναντι του, ενώ την ίδια στιγμή ο άντρας λαμβάνει απειλητικά μηνύματα στο κινητό του.

Στη συνέχεια, ο Λουκάς δεν δείχνει να πτοείται από τα απειλητικά μηνύματα και της προτείνει να τον συνοδεύσει στο σπίτι της μητέρας του και της ανοίγει την καρδιά του. Από την άλλη, η Μαριάννα με τον Αντώνη ετοιμάζονται για τη νέα σοδειά κουμανταρίας.

Ο Νικηφόρος, ο πατέρας του Μάξιμου, επιφανής παράγων του νησιού, γυρίζει στο σπίτι τραυματισμένος και ο Μάξιμος προσπαθεί να καταλάβει ποιος είναι υπεύθυνος γι» αυτό. Βέβαια, η Αλεξία υποψιάζεται πως η αμνησία του πρώτου είναι ένα ψέμα. Παράλληλα, η Αλκμήνη στην εντατική παθαίνει έμφραγμα.

Η Μαριάννα ζητάει απ» τον Αντώνη να μην είναι παρών όταν έρθει ο γιος της, ενώ ο Μάξιμος παρασέρνει την Αλεξία σ» ένα ξενοδοχείο. Την ίδια στιγμή, η Αριάδνη ιούς παρακολουθεί. Στο μεταξύ, ο Ανδρέας και ο Ίωνας ανακαλύπτουν κάποιες επιβαρυντικές για τον Νικηφόρο φωτογραφίες στο κινητό του. Την επόμενη μέρα η Αριάδνη συνεχίζει τις ετοιμασίες για τον γάμο της με τον Ίωνα, αλλά το μυαλό της είναι καρφωμένο στον Μάξιμο.

Η Αλεξία στο στόχαστρο της Νίκης

Ο Μάξιμος, μετά τις πιέσεις του πατέρα του, προσπαθεί να πείσει την Αλεξία να επισπεύσουν τον γάμο τους και να κλείσουν όσο πιο σύντομα γίνεται ημερομηνία. Έτσι, ο νεαρός πηγαίνει στο σπίτι της και τη ζητάει επίσημα σε γάμο.

Εκεί, η Δέσποινα υποψιάζεται πως ο Μάξιμος κινείται κατόπιν των εντολών του πατέρα του και αποφασίζει να προσλάβει ντετέκτιβ για να τους παρακολουθήσει. Στο μεταξύ, η Αλεξία ενθουσιασμένη βγαίνει για φαγητό με τον Μάξιμο. Στο δείπνο της κάνει δώρο ένα δαχτυλίδι αρραβώνων που ανήκει στη μητέρα του και της ζητάει να παντρευτούν σε έναν μήνα.

Ταυτόχρονα, ο Ιάκωβος ζητάει από τον Μαντάλ να του βγάλει καινούργιο διαβατήριο, με διαφορετικό όνομα, ενώ η Νίκη θολωμένη από τη δίψα για εκδίκηση ψάχνει στοιχεία για τον Ιάκωβο. Η γυναίκα δεν βρίσκει κάτι και έτσι προχωρεί στον επόμενο στόχο: την Αλεξία Στεργίου. Αργότερα, η Δέσποινα προσπαθεί να αλλάξει γνώμη στην Αλεξία, καθώς δεν μπορεί να πιστέψει ότι απάντησε θετικά στην πρόταση γάμου του Μάξιμου, αλλά η εγγονή της είναι αμετάπειστη. Μάλιστα, της δηλώνει πως ο Μάξιμος είναι ο έρωτας της ζωής της.

Την ίδια ώρα η Μαργαρίτα βρίσκει σ» ένα παλιό βιβλίο του Ανδρέα ένα ερωτικό σημείωμα προς την Αλεξία, ενώ ο Λουκάς εξακολουθεί να δέχεται απειλητικά μηνύματα για να αλλάξει τη διάγνωση για την Αλκμήνη. Η Ασπασία κρύβει το συμβόλαιο του σπιτιού ώστε να μην το βρει ο Νικηφόρος και η Σάσα ζητάει από τον Μαντάλ να καθυστερήσει τις διαδικασίες με το διαβατήριο του Ιάκωβου…

Πηγή my tv

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ