Δημήτρης Μπάσης: Έχασε 15 κιλά και έχει γίνει αγνώριστος- Δείτε την αλλαγή του (photos)

Ο Δημήτρης Μπάσης εδώ και περίπου δύο χρόνια απολαμβάνει τον νέο του εαυτό και δείχνει πολύ περήφανος για όσα έχει καταφέρει.

Ο φωτογραφικός φακός τον εντόπισε ανάμεσα στους φίλους που βρέθηκαν στο τελευταίο «αντίο» στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και ο τραγουδιστής ήταν πράγματι ένας… άλλος!

Φανερά αδυνατισμένος και σε πολύ καλή φόρμα, ο τραγουδιστής ξεκίνησε την προσπάθειά του πριν από περίπου δύο χρόνια όταν διαπίστωσε πως δεν του άρεσε καθόλου η εικόνα του. Όπως έλεγε τότε σε συνέντευξή του: «Δεν καταλάβαινα ότι είχα ξεφύγει, απλά κάποια στιγμή που έβλεπα τις φωτογραφίες, όπου εικονιζόμουν μαζί με άλλους, είδα ότι δεν μου άρεσε η εξωτερική μου εμφάνιση… Κατάλαβα ότι είχα παχύνει πολύ, είχα βάλει 15 κιλά συνολικά, τόσα που έχασα στο τέλος της προσπάθειας».

Η προσπάθειά του απέδωσε καρπούς και ο ίδιος δεν έχει κανένα πρόβλημα να αποκαλύψει πώς τα κατάφερε: «Από τότε που πήρα την απόφαση να αλλάξω, δεν έχω αφήσει την προπόνηση, ούτε και στα ταξίδια μου. Άλλωστε στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου ή αν δεν υπάρχει βρίσκω άλλους τρόπους να προπονηθώ. Για μένα πλέον είναι τρόπος ζωής».

Δείτε στην παρακάτω γκάλερι πώς ήταν και πώς είναι σήμερα ο Δημήτρης Μπάσης:

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here