Τάκης Σπυριδάκης: Τα τηλεοπτικά σποτ του «Αγαπούλα» που μας έκαναν να τον λατρέψουμε


Τάκης Σπυριδάκης: Θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του ηθοποιού

Ο Τάκης Σπυριδάκης έδωσε μάχη με τον καρκίνο, όμως δυστυχώς δεν κατάφερε να βγει νικητής. Ο ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή το Σάββατο (14-09) σε ηλικία 61 ετών. Ο Τάκης Σπυριδάκης είχε καταφέρει να διαγράψει μια μεγάλη πορεία τόσο στο χώρο της τηλεόρασης όσο και στον κινηματογράφο.

Πριν από μερικά χρόνια μάλιστα είχε καταφέρει να κάνει μεγάλη επιτυχία πρωταγωνιστώντας σε δυο πολύ επιτυχημένα τηλεοπτικά σποτ.

Θλίψη για τον αγαπητό ηθοποιό

«Δεν θα πέθαινα από πείνα, όμως ο ρόλος του προέδρου έδωσε μια ώθηση στα πράγματα, σε επίπεδο οικονομικό, αλλά και αναγνωρισιμότητας. Για ένα μεγάλο διάστημα μπορούσα να λειτουργώ χωρίς να έχω το άγχος της σκληρής καθημερινότητας, δηλαδή πώς θα πληρώσω βασικές ανάγκες μου. Παραδέχομαι πως είναι πικρό, έχοντας μια τόσο μεγάλη πορεία, να σε μαθαίνει ο περισσότερος κόσμος από τον ρόλο σου σε τηλεοπτική διαφήμιση», είχε εξηγήσει σε συνέντευξή του.

«Αν μου τύχαινε αυτό σε μικρότερη ηλικία, θα είχα θυμώσει περισσότερο. Στον χώρο μας σε μια νύχτα μπορούν να γίνουν σπουδαία πράγματα αλλά και καταστροφικά. Προσωπικά κινδύνεψα να μπω φυλακή από τα χρέη που προέκυψαν από την ταινία μου «Ο κήπος του Θεού».

 

 

Ήταν μια φιλόδοξη παραγωγή, έγινε πολύ σωστά, χωρίς όμως να έχω διασφαλίσει το απαραίτητο μπάτζετ. Τελευταία στιγμή η ταινία κυκλοφόρησε στη Γαλλία και έφερε κάποια χρήματα που με βοήθησαν να αποφύγω οδυνηρές περιπέτειες. Η δουλειά μας είναι ένα συνεχόμενο καρδιογράφημα. Αν δεν είσαι εξοικειωμένος με αυτό, καλύτερα να μην το κάνεις γιατί έχει μεγάλη πίκρα», είχε πει.

 

 

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ