Πρώτη απώλεια. “Κόλλησε” η Γιουβέντους στη Φλωρεντία


Μόλις την τρίτη αγωνιστική της Serie A ήρθε η πρώτη απώλεια βαθμών για την Γουβέντους. Ο Μαουρίτσιο Σάρι έκανε ντεμπούτο στον πάγκο της (ταλαιπωρήθηκε με προβλήματα υγείας το τελευταίο διάστημα) και είδε την “βέκια σινιόρα” να μένει στο 0-0 στην έδρα της Φιορεντίνα.

Τους πρώτους της βαθμούς στη Serie A απώλεσε η Γιουβέντους, μετά από το 0-0 που έφερε στην έδρα της Φιορεντίνα, σε ματς για την 3η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι έκανε το ντεμπούτο του με την ομάδα, αφού το τελευταίο διάστημα είχε προβλήματα με την υγεία του (βρέθηκε στο νοσοκομείο με πνευμονία) και είδε την “βέκια σινιόρα” να μην μπορεί να φτιάξει κάποια μεγάλη ευκαιρία. Απ’ την άλλη, οι “βιόλα” είχαν κάποιες καλές στιγμές για να πάρουν το “τρίποντο” με τον Κιέζα να στέλνει στο 65′ την μπάλα να περάσει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Μετά από το 0-0, η Γιουβέντους έφτασε τους 7 βαθμούς και έδωσε το δικαίωμα στην Ίντερ (6 βαθμούς με παιχνίδι λιγότερο) να την προσπεράσει, στην περίπτωση που το βράδυ νικήσει εντός έδρας την Ουντινέζε. Όσον αφορά την Φιορεντίνα, αυτός ήταν ο πρώτος της βαθμός στο φετινό πρωτάθλημα!


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ