Ελληνίδα ηθοποιός έχασε 19 κιλά σε 9 μήνες και το αποκαλύπτει με μια φωτογραφία στο Instagram (Pics)


Γέννησε πριν από περίπου εννέα μήνες και αυτά τα φετινά της γενέθλια θα έχει να τα θυμάται για πολλούς λόγους.

Η ηθοποιός την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά «Μπρούσκο», μέσα από μια φωτογραφία της μας αποκαλύπτει τόσο τη μεγάλη χαρά που έχει αφού κατάφερε σε εννέα μήνες να χάσει τα 19 κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της ενώ την ίδια ώρα μας αποκαλύπτει πως αύριο (15-09) βαφτίζει την κορούλα της στην Τήνο και έχει άγχος καθώς ο καιρός της έχει χαλάσει τα σχέδια.

«Το χαμόγελο της επιτυχίας, της ευτυχίας, των γενεθλίων, όπως θέλεις πες το! Ή αλλιώς, όταν συνειδητοποιείς ότι έχεις χάσει 19 κιλά σε 9 μήνες και βαδίζεις και πάλι στον κόσμο με αισιοδοξία! Α, και με ένα μωρό παραμάσχαλα!

Αυτά τα γενέθλια σίγουρα θα μου/μας μείνουν αξέχαστα! Γιατί είμαστε στην Τήνο -ξανά επιτέλους- γιατί έχω γύρω μου ανθρώπους που υπεραγαπώ, γιατί είναι και πάλι Σάββατο, όπως τη μέρα που γεννήθηκα, γιατί αύριο είναι η βάφτιση της κόρης μου και έχει βγάλει απαγορευτικό και αναρωτιόμαστε αν θα καταφέρουν να έρθουν και οι υπόλοιποι, αλλά πάνω και πέρα απ» όλα, γιατί είναι τα πρώτα μου γενέθλια ως ΜΑΜΑ και ναι, ξαναγεννήθηκα!!!
I»M BACK B@tch€s!!! », έγραψε η ίδια.

Δείτε για ποια ηθοποιό πρόκειται και

την ανάρτησή της.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ