Πάνος Καλίδης: «Έχω καιρό να πάω σε ψυχολόγο, νιώθω πάρα πολύ καλά»


Μια συνέντευξη εφ» όλης της ύλης σε γνωστό περιοδικό, παραχώρησε ο Πάνος Καλίδης.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για πολλά, μίλησε για το πώς είναι ψυχολογικά αυτή την περίοδο, αν πηγαίνει σε ψυχολόγο και πώς είναι συγκρητικά οι γυναίκες του τότε και οι γυναίκες του σήμερα.

Οι δηλώσεις σου συχνά-πυκνά προκαλούν… αναταράξεις. Έχεις μιλήσει για το… βιασμό σου από θαυμάστρια.

Αυτό έχει παραποιηθεί, έχω μιλήσει για τον ανδρικό βιασμό, ο οποίος γίνεται συναισθηματικά, ψυχικά.

Σε βίασαν ψυχικά;

Ο ψυχικός βιασμός που κάνει η γυναίκα στον άντρα είναι όταν τον αναγκάζει να σκεφτεί πονηρά, θέλει δεν θέλει, να πει ότι θέλει να αμαρτήσει και να τον βάλει στον πειρασμό.

Πώς κατάφερες και δεν ενέδωσες κι έμεινες πιστός στις αρχές σου;

Πρέπει να είσαι δυνατός χαρακτήρας, δυνατός άντρας, για να μην ενδώσεις, να μην μπεις στον πειρασμό. Έχω τρία παιδιά, έχω δύο κόρες και αύριο δεν θέλω να γίνουν τα ίδια. Προσπαθώ να το κρατήσω και στην οικογένεια μου αυτό. Όπως να τα «πετάξουν όλα έξω», ακόμα και στην παραλία, και να προκαλούν σεξουαλικά, δεν το θέλω, ούτε από τη σύντροφο ούτε από τις κόρες μου. Το αγόρι μπορεί να «πετάξει» τα μπράτσα έξω και να παθαίνουν πλάκα τα κορίτσια.

Έχεις μιλήσει και για την κατάθλιψη που βίωσες.

Έχω καιρό να πάω σε ψυχολόγο, νιώθω πάρα πολύ καλά. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα με πιάνουν τα υπαρξιακά μου, «πέφτω» λίγο, αλλά «σηκώνομαι» πολύ γρήγορα. Σ» αυτό βοήθησε η ψυχοθεραπεία που έχω κάνει.

Η σύντροφος σου σε στηρίζει σ» αυτό;

Η σύντροφος μου με καταλαβαίνει, γιατί έχει περάσει κι εκείνη από κρίσεις πανικού, ξέρει τι είναι.

Είναι ο άνθρωπος σου;

Δεν έχει αντικαταστήσει τη μάνα μου, όχι. Μια γυναίκα του 2019 δεν μπορεί να αντικαταστήσει μια γυναίκα του 1945. Δεν είμαι «μαμάκιας», τη μάνα μου τη βλέπω δύο φορές το χρόνο, ζει στη Δράμα, δεν θέλει να έρχεται στην Αθήνα, δεν της αρέσει, θέλει το χωριό. Τα δύο αδέρφια μου μένουν επίσης στη Δράμα, εκεί έχουν παντρευτεί. Δεν έρχονται συχνά να με δουν, μία φορά το χρόνο πλέον, παλαιότερα έρχονταν πιο συχνά. Οι γυναίκες του «τότε» πριν φάνε το φαγητό τους έκαναν το σταυρό τους, οι γυναίκες του «σήμερα» πριν φάνε το φαγητό τους βγάζουν σέλφι το φαγητό. Οι γυναίκες του «τότε» προσπαθούσαν να μαγειρέψουν καλύτερα από τη μητέρα τους, οι γυναίκες του σήμερα προσπαθούν να πιουν παραπάνω από τον πατέρα τους, είπε στο Λοιπόν.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ