Bίκυ Καγιά: «Δεν θα είχα πρόβλημα η κόρη μου να γίνει μοντέλο, ο πατέρας εικάζω πως θα είχε» (pics)


Η Βίκυ Καγιά εκτός από επιτυχημένη γυναίκα στο χώρο της μόδας είναι και μητέρα.

Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για το αν θα ήθελε η κόρη της να ασχοληθεί με το χώρο του μόντελινγκ, τι σημαίνει μόδα για εκείνη, αν δημιουργούνται αληθινές φιλίες σε αυτόν τον χώρο, ενώ εξέφρασε και την γνώμη της για τη νευρική ανορεξία.

Αν η κόρη σου επιλέξει στα 18 της χρόνια να ακολουθήσει τον χώρο του μόντελινγκ, τι θα της έλεγες; Θα χάσει κι αυτή τα όμορφα εφηβικά της χρόνια;

«Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα, αλλά εικάζω ότι ο πατέρας της θα έχει. Σχετικά με την εφηβεία, δεν ξέρω πια κατά πόσο υπάρχει αυτός ο προβληματισμός, καθώς τα νέα παιδιά έχουν τόσα άγχη, με μελέτη, φροντιστήρια, εξετάσεις, σχολές, να βρουν δουλειά, υποχρεώσεις. Όλα πια έχουν αλλάξει άρδην.

Τι σημαίνει για εσένα μόδα;

«Η μόδα είναι όλη μου η ζωή. Τα πάντα γύρω μου είναι μόδα. Έζησα τη μόδα όταν αυτή μεσουρανούσε. Έχει τεράστιο ρόλο στη ζωή μου, που δεν περιγράφεται έτσι απλά. Οι εικόνες που έχω βιώσει, η προσωπικότητα μου, η ζωή μου, όλα περιστρέφονται και έχουν χτιστεί γύρω της».

Πώς θα χαρακτήριζες το στιλ σου;

«Μίνιμαλ, με στιγμές πιο dressy και ίσως πιο γαλλικό».

Η ελληνική μόδα έχει σύνορα; Τι μπορούν να κάνουν οι εγχώριοι σχεδιαστές μόδας ώστε να ανοίξουν τα φτερά τους και στο εξωτερικό;

«Πολλοί Έλληνες σχεδιαστές κάνουν αξιόλογη καριέρα στο εξωτερικό. Αν έχεις κουράγιο, χρήματα, πολλή υπομονή και μέθοδο, τα καταφέρνεις. Σιγά σιγά όλα μπορούν να γίνουν. Υπάρχει αστείρευτο ταλέντο σε νέα παιδιά. Δυστυχώς, βέβαια, κάποιοι έχουν τη λανθασμένη φιλοσοφία του «είμαι ο βασιλιάς του χωριού», που είναι τόσο λάθος, διότι στην «πόλη» πρέπει να περιμένουν όλοι στη σειρά για να καταφέρουν πράγματα. Όλα είναι θέμα χαρακτήρα, παιδείας και οικογένειας».

Δημιουργούνται αληθινές φιλίες σε αυτό τον χώρο;

«Φυσικά και υπάρχουν, ειδικά αν εκπέμπεις στο ίδιο μήκος κύματος».

Ποια είναι η γνώμη σου για το φαινόμενο της νευρικής ανορεξίας που χαρακτηρίζει ακόμα πολλά από τα μοντέλα;

«Τα πράγματα πλέον είναι πολύ καλύτερα. Τα πρότυπα που υπάρχουν είναι αληθινά. Τα πολύ αδύνατα κορίτσια έτσι γεννήθηκαν, δεν προσπαθούν να γίνουν. Για μένα η ανορεξία είναι ένα πολύ βαθύτερο πρόβλημα, με ρίζες βαθιά μέσα στην ψυχή όσων ανθρώπων υποφέρουν από αυτήν. Αν ένα κορίτσι που συστήνεται τώρα στον χώρο αυτό, δεχτεί πολλές φορές απόρριψη και πειστεί ότι δεν είναι όμορφη, τότε παθαίνει κατάθλιψη. Αυτό μπορεί να συμβεί σε κάθε γυναίκα, κάθε κλάδου. Η πίεση της δουλειάς εντείνει αυτή την ψυχική πάθηση κι όχι το αντικείμενο εργασίας. Κανείς δεν θέλει τέτοια προβλήματα. Δυστυχώς, στα media όμως βλέπεις συνέχεια το πρόσωπο σου σε μια κάμερα ή σε μια οθόνη και τότε αναπόφευκτα μπορεί να πάθεις κρίση ή κατάθλιψη», είπε στο instyle.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ