Γιώργος Θεοφάνους: «Είχα μια πολύ δύσκολη παιδική ηλικία, ούτε Δημοτικό δεν είχα πάει»


Συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό παραχώρησε ο Γιώργος Θεοφάνους και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης σε αυτή την συνέντευξη ήταν πιο ειλικρινής και αποκαλυπτικός από ποτέ.

Μικρός τι ονειρευόσασταν για τον εαυτό σας;

Μικρός έκανα μεγάλα όνειρα. Όνειρα σαν αυτά που θέλω να κάνουν τα παιδιά μου, όνειρα σαν αυτά που θέλω να κάνουν οι παίκτες όταν είμαι σε ένα talent show ή οι μαθητές μου στο εργαστήρι ή στο Πανεπιστήμιο όταν διδάσκω.

Είχατε -ή έχετε ακόμα- κάποιον παιδικό ήρωα;

Δεν πίστεψα ποτέ σε ήρωες. Μάλιστα, στο τραγούδι «Μια απ» αυτές τις μέρες», που έχει ερμηνεύσει η Ευρυδίκη και είναι από τα αγαπημένα μου, λέω πολύ χαρακτηριστικά ότι όταν οι άλλοι θα θέλουν να γίνουν κάτι άλλο εγώ για να σωθώ θα γίνω ο εαυτός μου.

Φέτος τον απολαμβάνουμε στο X-Factor.

Τι αναπολείτε από την παιδική σας ηλικία;

Είχα μια πολύ δύσκολη παιδική ηλικία, ούτε Δημοτικό δεν είχα πάει όταν έγινε ο πόλεμος. Μέσα στο μυαλό μου είναι τόσο έντονα καταγεγραμμένο όλο αυτό. Και ως εμπειρία από την εισβολή, τους βομβαρδισμούς, τους πρόσφυγες και ό,τι ακολούθησε, αλλά και μέσα στην ίδια μου την οικογένεια όπου η πολυτέλεια ήταν το κρέας ή το φρέσκο γάλα – πόσο μάλλον τα μουσικά όργανα με τα οποία ήθελα να ασχοληθώ και να σπουδάσω. Παρ» όλα αυτά, οι γονείς μου έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν για να καταφέρω να ασχοληθώ με την αγάπη μου, τη μουσική.

Περιγράψτε μου μια τυπική μέρα σας.

Είναι μια τυπική μέρα ενός οικογενειάρχη με τέσσερα παιδιά. Όποιος έχει παιδιά το κατά- λαβαίνει. Απλώς το πρώτο δίωρο της μέρας είναι η ώρα που δίνω στον εαυτό μου για τη δημιουργία. Μπορεί να μη φέρει τίποτα, ούτε λέξη, ούτε νότα, αλλά μπορεί να φέρει και κάτι ωραίο το οποίο κάποια στιγμή θα μοιραστώ με τον κόσμο.

Ο Γιώργος Θεοφάνους δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη του για το συγκεκριμένο project.

Έχετε κάποια καθημερινή ιεροτελεστία, κάποια ρουτίνα που σας αρέσει να απολαμβάνετε με τον εαυτό σας;

Είμαι κλασικός μπαμπάς. Μου αρέσει να καθόμαστε να τρώμε όλοι μαζί στο σπίτι, μου αρέσει όταν μπορούμε να πηγαίνουμε στην εκκλησία χωρίς να είναι Πάσχα, Χριστούγεννα ή κάποια άλλη γιορτή, αλλά μια συνηθισμένη Κυριακή.

Μετά από 30 χρόνια καριέρας στη μουσική, τι θα μπορούσατε να πείτε ότι κερδίσατε: φήμη, δόξα, χρήματα, καλύτερη σχέση με τον εαυτό σας;

Όλα αυτά σίγουρα, αλλά κυρίως ισορροπία μέσα στην οικογένεια μου, με τη γυναίκα μου, τα παιδιά μου και αγαπημένους φίλους, είπε στο Gala.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ