Τζινόμπιλι – Γκασόλ: Δύο “μύθοι” στέλνουν μήνυμα ενόψει του τελικού του Μουντομπάσκετ


Αργεντινή και Ισπανία “μάχονται” στον τελικό του Μουντομπάσκετ 2019 και δύο τεράστιες μορφές τους, ο Μανού Τζινόμπιλι και ο Πάου Γκασόλ, στέλνουν το μήνυμα τους για το “μεγάλο” αγώνα.

Αργεντινή και Ισπανία διεκδικούν στο Πεκίνο τη δεύτερη κούπα τους σε Μουντομπάσκετ και δύο θρύλοι των ομάδων γράφουν για την “τεράστια” αναμέτρηση.

Ο Τζινόμπιλι βρίσκεται στην Κίνα και θα δώσει το “παρπων” στη μεγάλη αναμέτρηση. Ο 42χρονος βετεράνος άσος θα στηρίξει τις προσπάθειες των παικτών της Αργεντινής και με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει του μεγάλου τελικού.

“Σήμερα είναι 15 Σεπτεμβρίου. Σήμερα η Αργεντινή παίζει στον τελικό του Παγκοσμίου! Ναι, είναι σήμερα! Μεγάλη στιγμή για το άθλημά μας! Πάμε παιδιά! 17 χρόνια από την προηγούμενη εμπειρία μας στην Ινδιανάπολη και 13 μετά το Τόκιο. Δεν πίστευα πως θα ζούσα τόσο γρήγορα κάτι τέτοιο ως φίλαθλος! Χαίρομαι! Τρομερή αίσθηση!”.

Την ίδια στιγμή, ο Πάου Γκασόλ δεν ξεχνά τις προσπάθειες των συμπαικτών και σε μια συγκινητική επιστολή που απέστειλε στην ομάδα, ευχαριστεί τους πάντες για αυτήν τους την πορεία, τονίζοντας πως για εκείνον, ό,τι και να συμβεί θα είναι νικητές.

Η επιστολή του Πάου Γκασόλ:

“Δεν ξέρω πώς να σας ευχαριστήσω για όσα κάνετε. Δεν μιλώ για τα αποτελέσματα ή την σπουδαία πορεία στη διοργάνωση. Καταφέρατε κάτι ακόμη πιο δύσκολο, να κάνετε όλο τον κόσμο να αγαπά το μπάσκετ. Βλέπω τον κόσμο να απολαμβάνει το άθλημα αυτό και αυτό είναι υπέροχο.

Σας ευχαριστώ γιατί είστε παράδειγμα για το πώς πρέπει να δουλεύει μια ομάδα και αυτό αποτελεί ένα καλό πρότυπο αυτές τις εποχές. Σας ευχαριστώ που δεν τα παρατάτε ποτέ. Με κάνετε περήφανο.

Οι ΗΠΑ και η Σερβία ήταν πολύ δυνατές, με μεγάλους παίκτες, αλλά ο τελικός είναι ανάμεσα σε μας και την Αργεντινή. Ομάδες που κερδίζουν βάσει της δουλειάς, της ενότητας, της παρέας, της γενναιοδωρίας. Είναι ένα ακόμη μάθημα.

Στον τελικό έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία να μεγαλώσουμε κι άλλον τον μύθο της εθνικής μας ομάδας και να γράψουμε ξανά ιστορία. Όμως για μένα, ό,τι κι αν γίνει, έχετε ήδη κερδίσει. Είστε στην καρδιά μου. Πάμε ομάδα!”.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ