Κηδεία Τάκη Σπυριδάκη: Πότε θα του πουν φίλοι και συγγενείς το τελευταίο «αντίο»;


Κηδεία Σπυριδάκη: Αύριο, συγγενείς και καλοί φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο ηθοποιό ο οποίος έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία μόλις 61 ετών.

Ο ηθοποιός τα τελευταία χρόνια έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο ο οποίος τελικά τον νίκησε.

Τον Δεκέμβριο του 2017 ο Τάκης Σπυριδάκης είχε μιλήσει πρώτη φορά για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε με την υγεία του. Καλεσμένος τότε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, ο ηθοποιός είχε αποκαλύψει:

«Ένα χρόνο πριν έμαθα ότι κάτι δεν πάει καλά. Είχα κάποια συμπτώματα με την έννοια του ότι δεν μπορούσα να φάω καλά. Πίστευα ότι ήταν ένα σύμπτωμα από τη δουλειά μας, το άγχος μας, αλλά τι άγχος. Έκανα μια δουλειά στο θέατρο που πήγαινε εξαιρετικά καλά και πάει ακόμα. Δεν πήγα στον γιατρό. Με την επιμονή της πρώην συζύγου μου, που διατηρούμε μια εξαιρετική σχέση, πήγα σε ένα γιατρό που μου ανακοίνωσε ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει…»

Τελικά, αυτό το σοβαρό που συνέβαινε, τού στοίχισε τη ζωή και χθες άφησε την τελευταία του πνοή, νικημένος από την αρρώστια του.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλλεί, αύριο, Δευτέρα (16/9) στις 10 το πρωί στον Άγιο Δημήτριο, στην πλατεία Λυσικράτους στην Πλάκα.

Η ταφή του θα γίνει στο κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ