Αυτή είναι είδηση! Η Τόνια αποκάλυψε σε φίλους της ότι ο γάμος με τον Μαραβέγια δεν αργεί! (photos)


Μπορεί ως ζευγάρι η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας να είναι αντισυμβατικοί, όμως όταν πρόκειται για το μέλλον τους, οι δυο τους δείχνουν έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Και δεν το λέμε εμείς αλλά η ίδια η Τόνια Σωτηροπούλου στο οικείο περιβάλλον της. Σύμφωνα με τη Realnews, η ηθοποιός αν και διαψεύδει τον φημολογούμενο αρραβώνα της με τον αγαπημένο τραγουδοποιό, δεν αρνείται ότι σκέφτονται σύντομα να παντρευτούν.

«Αρραβώνας δεν έγινε, αλλά ο γάμος δεν αργεί» είπε σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα η Τόνια Σωτηροπούλου στον φιλικό της κύκλο, διαψεύδοντας πως αντάλλαξε βέρες με τον Κωστή Μαραβέγια, δίνοντας όμως συγχρόνως και μία πολύ ευχάριστη είδηση.

Συγκεκριμένα αφήνει να εννοηθεί πως σχεδιάζουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Και γιατί όχι όταν πρόκειται για ένα τόσο ερωτευμένο ζευγάρι που εδώ και περίπου δύο χρόνια είναι αχώριστο;

Μην ξεχνάμε ότι πριν από λίγους μήνες έκαναν και το πρώτο σημαντικό βήμα στη σχέση τους, αποφασίζοντας να ζήσουν κάτω από την ίδια στέγη, κοινώς να μοιράζονται την καθημερινότητά τους κάθε στιγμή και κάθε λεπτό.

Και από ό,τι φαίνεται, αυτό το βήμα, όχι μόνο δεν πήγε… πίσω τη σχέση τους αλλά δείχνει να ήταν το πρώτο για να φτάσουν οι δυο τους πιο κοντά στα σκαλιά της εκκλησίας.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του ζευγαριού…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ