Θέμης Γεωργαντάς: Παιχνίδια και… ερωτήσεις χωρίς σύνορα (exclusive video)


Διπλό ρόλο θα έχει αυτή τη σεζόν ο Θέμης Γεωργαντάς στον ΣΚΑΙ, αφού εκτός από το late night show του, το «After Dark», θα παρουσιάζει και ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα παιχνίδια.

Ο λόγος για τα «Παιχνίδια χωρίς σύνορα», που παρακολουθούσαμε παλιότερα μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ, αφού η EBU, που είχε αγοράσει τα δικαιώματα τους, τα έδινε μόνο στα δημόσια κανάλια των ευρωπαϊκών χωρών.

Πάρτε μια γεύση από αυτά που θα δούμε παρακολουθώντας το βίντεο του gossip-tv.gr, όπως προβλήθηκε στην παρουσίαση προγράμματος του ΣΚΑΙ:

Η συμφωνία όμως με την εταιρία παραγωγής ολοκληρώθηκε και έτσι το κανάλι του Φαλήρου κατάφερε να εξασφαλίσει για τη χώρα μας την πολύ πιο εξελιγμένη και μοντέρνα εκδοχή τους.

Ο τίτλος είναι πλέον «EuroGames» και τα παιχνίδια πραγματοποιούνται σε τεράστια και επιβλητικά σκηνικά και κατασκευές. Τα γυρίσματα γίνονται αυτή την περίοδο στα στούντιο της Cinecita στη Ρώμη και διαγωνίζονται οι Ελλάδα, Γερμανία, Ισπανία Ιταλία, Πολωνία και Ρωσία, με κάθε χώρα να έχει πέντε δεκαμελείς ομάδες από πέντε πόλεις της.

Τα «EuroGames», σύμφωνα με το Τηλέραμα, θα προβάλλονται στον ΣΚΑΙ από τις αρχές της επόμενης χρονιάς και δικαιολογημένα αναμένεται να κερδίσουν τους τηλεθεατές!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ