Πρωταγωνίστρια του “Μπρούσκο” βάφτισε την κόρη της! Η όμορφη νονά και το τρικούβερτο γλέντι


Βάφτιση με αέρα από Κυκλάδες ήταν αυτή της κόρης πασίγνωστης ηθοποιού και πρωταγωνίστριας του Μπρούσκο η οποία ήταν πολύ ευτυχισμένη. 

Ο λόγος για τη Στέλλα Κωστοπούλου η οποία σήμερα βάφτισε μαζί με τον σύζυγό της την κόρη της παρουσία συγγενών και φίλων.

Η βάφτιση έγινε στην Τήνο και νονά της μικρής ήταν μία επιστήθια φίλη της ευτυχισμένης μαμάς, η οποία μάλιστα έπαιζε στο Τατουάζ. Ο λόγος για τη Χριστίνα Κυριάκου με την οποία η Στέλλα Κωστοπούλου είναι φίλη εδώ και περίπου δέκα χρόνια.

Τώρα λοιπόν η φιλία τους επισφραγίστηκε με την κουμπαριά και όπως έγραψε η χαρούμενη μανούλα της μικρής ανεβάζοντας φωτογραφία από τη βάφτιση: «Και κάπως έτσι επισφραγίστηκε μια φιλία 10 και πλέον ετών.Και κάπως έτσι γίναμε και επίσημα οικογένεια, όπως άλλωστε νιώθαμε όλα αυτά τα χρόνια.
Ξέρω ότι θα είσαι εκεί πάντα -δεν ήταν τυχαία η επιλογή σου γι» αυτόν τον ρόλο. Δεν θα αλλάξει κάτι άλλωστε, πάντα είσαι εκεί! Μόνο που τώρα θα βαδίζει στην παρέα μας και η ΑΝΔΡΙΑΝΗ κι εσύ θα πάψεις να λέγεσαι Χριστίνα ή όλα αυτά που σε λέω κατά καιρούς, γιατί τώρα πια λέγεσαι ΝΟΝΑ!
Η πιο άξια νονά που θα μπορούσαμε να έχουμε!
Α, ναι, και η πιο τολμηρή!!! Σ» αγαπάμε!!!»

Η βάφτιση λοιπόν έγινε στην Τήνο και το όνομα που πήρε η μικρή ήταν Ανδριανή. Αμέσως μετά ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι με παραδοσιακή μουσική και χορούς. Το έκαψαν, κοινώς οι παρευρισκόμενοι. Δείτε στα παρακάτω βίντεο όσα συνέβησαν στο γλέντι μετά το μυστήριο.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ