Παναθηναϊκός – Δώνης: “Θα μιλήσω με Νταμπίζα και Αλαφούζο. Στο μυαλό μου η αποχώρηση”


Ο Γιώργος Δώνης βρίσκεται στον «αέρα» μετά τον διασυρμό του Παναθηναϊκού από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, αλλά στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα, ο προπονητής του Τριφυλλιού τόνισε ότι δεν θα πάρει εν θερμώ αποφάσεις.

Δύσκολη κατάσταση στον Παναθηναϊκό, με τον Γιώργο Δώνη να αφήνει εξ αρχής ανοιχτό το ενδεχόμενο παραίτησης από τον πάγκο της ομάδας, αλλά να εμφανίζεται αργότερα πιο… διαλλακτικός στη συνέντευξη Τύπου.Οι δηλώσεις του Δώνη

«Επειδή είπα μερικά πράγματα μετά το ματς, μίλησα και με τους παίκτες στα αποδυτήρια και θέλω να πω, ότι θέλω πάντοτε να διατηρώ την ψυχραιμία μου και να μην παίρνω αποφάσεις εν θερμώ. Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου και αποφάσισα να αφήσω να περάσει αυτό το βράδυ, να κάνω μια συζήτηση με τον Νίκο και τον πρόεδρο και μετά να υπάρξουν εξελίξεις. Υπάρχει στο μυαλό μου και το ενδεχόμενο αποχώρησης από την ομάδα, γιατί ο Παναθηναϊκός δεν είναι μια συνηθισμένη δουλειά, αλλά ένα έξτρα φορτίο στις πλάτες μου, που με μεγάλη χαρά προσπαθώ να υπηρετήσω όλους αυτούς τους μήνες. Τις πρώτες αγωνιστικές δείχνουμε μια ομάδα με τεράστια προβλήματα, μια ομάδα που δεν αντιπροσωπεύει κανέναν. Πάνω σε αυτή την εικόνα πρέπει να ληφθούν οι καλύτερες δυνατές αποφάσεις».

Για τα παιδικά λάθη των παικτών του: «Την ίδια ερώτηση θα έκανα κι εγώ στη θέση σας. Δεν μπορώ να δώσω ποδοσφαιρική εξήγηση, είναι κάτι πέρα από το φυσιολογικό και μας επηρεάζει στα υπόλοιπα κομμάτια. Η εικόνα μας στον αγωνιστικό χώρο, είναι μιας ομάδας που δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει κι έχει τεράστια κενά. Δεν αντιπροσωπεύει το σύλλογο, τους προπονητές, τους παίκτες, κανέναν».

Για τη δήλωση μετά τη λήξη του αγώνα: «Νομίζω πως μιλάω καθαρά τα ελληνικά και προσπαθώ να τα διατυπώνω πάντα σωστά. Έχω τις σκέψεις μου και ελπίζω να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση για το σύλλογο».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ