«8 Λέξεις»: Η αποκάλυψη της αλήθειας και ο γάμος που θα δημιουργήσει αναστάτωση (photos)


Οι «8 λέξεις» καθηλώνουν το τηλεοπτικό κοινό από Δευτέρα έως Πέμπτη, στις 21:00 στον ΣΚΑΙ.

Η Ηλιάνα μαθαίνει για τον επικείμενο γάμο του Οδυσσέα με την Έρση και παίρνει την κατάσταση στα χέρια της! Παράλληλα, η Ρωξάνη αποκαλύπτει στην Εύα ότι ο πραγματικός πατέρας του γιου της είναι ο Μιχαήλ, ενώ ο Φοίβος εκτελεί ακόμα μία εντολή. Μόνο που αυτός ο φόνος θα συζητηθεί και θα θορυβήσει πολλούς…

Η Έρση, έχοντας εκμεταλλευτεί την ευάλωτη ψυχολογία του Οδυσσέα, τον πείθει να την παντρευτεί.

Τα νέα δεν αργούν να φτάσουν στα αυτιά της Ηλιάνας η οποία καταρρέει, αλλά παράλληλα προσπαθεί να κρύψει τα συναισθήματα της από τον Μιχαήλ, αφού το ταξίδι τους στη Βενετία συνεχίζεται. Ωστόσο, βρίσκει το θάρρος να ζητήσει από τον άντρα της να μην παραστούν στον γάμο του αδελφού του κι αυτός συμφωνεί. Στο μεταξύ, η Ναυσικά πιέζει τον Οδυσσέα και την Έρση να μην κάνουν πολιτικό γάμο, αλλά θρησκευτικό, αφού σκοπεύει να καλέσει όλο τον κόσμο και θέλει να δώσει στον γάμο χροιά κοσμικού γεγονότος.

Ο Οδυσσέας, όμως της ξεκαθαρίζει πως ο γάμος του θα είναι πολιτικός, αλλά μπορεί να οργανώσει μετά ό,τι γλέντι θέλει. Παράλληλα, ο Νικηφόρος βρίσκεται ακόμα στην Κέρκυρα και συναντιέται τόσο με τον Οδυσσέα όσο και με την Έρση, δίνοντας με τις αφηγήσεις του κάποια στοιχεία της ζωής του κατά το παρελθόν.

Στην Αθήνα, η Εύα έκπληκτη ακούει τον άντρα με τον οποίο είχε σχέση η Ρωξάνη, να της λέει ότι είναι ο πατέρας του μικρού Αγγέλου. Στη συνέχεια, μάλιστα, η Εύα ρωτάει επίμονα την Ρωξάνη για το ποιος είναι ο πραγματικός πατέρας του παιδιού, αλλά εκείνη αρνείται να δώσει απάντηση.

Κι ενώ η Κατερίνα ανακαλύπτει ότι ο Φοίβος της είπε ψέματα για την προέλευση των 10.000 ευρώ και απαιτεί να μάθει την αλήθεια, ο Μιλτιάδης έχει προβληματιστεί από τα λόγια του Λουκά, ότι ο Φοίβος δεν είναι σαν όλα το άλλα παιδιά μδ αποτέλεσμα να αρχίζει να παρατηρεί τη συμπεριφορά του.

Σύντομα λοιπόν ο Μιλτιάδης εκφράζει την ανησυχία του για την ψυχική υγεία του Φοίβου. Από την άλλη, η Κατερίνα αποφασίζει να βρει σύντροφο στη Σμαράγδα, ενώ ο Άκης οργανώνει ταξίδι για τους δυο τους στη Ρώμη. Ο Σίμος επιστρέφει στην ενεργό δράση και αρχίζει να ερευνά για τον Μιχαήλ.

Η Ηλιάνα, τυφλωμένη από πάθος, τηλεφωνεί στον Οδυσσέα για ένα τελικό ξεκαθάρισμα στη μεταξύ τους σχέση.

Οι δυο τους, πάνω σε έναν παθιασμένο καβγά, αποφασίζουν να μην ξαναμιλήσουν ποτέ! Ταυτόχρονα, η Ιφιγένεια ανακαλύπτει ένα καλά κρυμμένο μυστικό του Φοίβου και εκείνος της δίνει μια εξήγηση για τα χρήματα που έχει, αλλά αυτή δεν τον πιστεύει. Παράλληλα, ο Λουκάς νιώθει μοναξιά και βρίσκει παρηγοριά σε συντροφιά της μιας νύχτας.

Την επομένη η Ρωξάνη αποκαλύπτει για πρώτη φορά στην αδελφή της πως ο πατέρας του παιδιού της είναι ο Μιχαήλ και της διηγείται όλη την ιστορία. Την ίδια στιγμή, η Νόνα αποκαλύπτει στον Οδυσσέα κάτι που δένει με την εξαφάνιση του πατέρα του και τον βάζει σε βαθιά σκέψη. Στο μεταξύ, η Ναυσικά καλεί όλο και περισσότερο κόσμο στον γάμο του, επισημοποιώντας έτσι τη σχέση του με την Έρση.

Ο Μιχαήλ και η Ηλιάνα γυρίζουν από τη Βενετία και ανακοινώνουν πως δεν θα παρευρεθούν στον γάμο του Οδυσσέα, γεγονός που εξοργίζει τη Ναυσικά, η οποία προσπαθεί να τους αλλάξει γνώμη. Η Εύα με τον Σίμο ανταλλάσσουν σκληρές κουβέντες κλονίζοντας έτσι την υγεία της κόρης τους. Παράλληλα, ο Άκης ζητάει μια χάρη από τον Μιχαήλ, αλλά τελικά καταλήγουν σε καβγά καθώς τα συμφέροντα τους είναι αντικρουόμενα. Στη συνέχεια, η Ρωξάνη έρχεται σε επικοινωνία με τον Μιχαήλ και του ξεκαθαρίζει πως δεν έχει καμία απαίτηση από αυτόν σε σχέση με το παιδί.

Κι ενώ ο Οδυσσέας παραδέχεται στον Σπύρο πως ο γάμος του με την Έρση είναι τελικά λάθος, η Ηλιάνα φτάνει στα πρόθυρα της τρέλας και εξομολογείται στον Δημήτρη όλη την αλήθεια για τον κρυφό έρωτα που νιώθει για τον Οδυσσέα και όλα όσα έχουν μεσολαβήσει. Η ίδια, μάλιστα, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και ζητάει τη βοήθεια του αδελφού της. Συγκεκριμένα, τον χρησιμοποιεί σαν άλλοθι προκειμένου να βρεθεί μόνη της στην Κέρκυρα και να προσπαθήσει να δει τον Οδυσσέα.

Στο μεταξύ, η Ναυσικά, σε συνεργασία με τον Μιλτιάδη, πείθει τον Μιχαήλ να παρευρεθεί τελικά στον γάμο, αλλά όταν ο τελευταίος γυρίζει στο σπίτι συνειδητοποιεί πως η Ηλιάνα έφυγε… Αργότερα, ο Φοίβος εκτελεί ακόμα μία εντολή, μόνο που αυτός ο φόνος θα συζητηθεί και θα θορυβήσει πολλούς.

Στο μεταξύ, η Ναυσικά φτάνει στην Κέρκυρα και ξεκινάει τις προετοιμασίες για το τραπέζι του γάμου. Στο νησί, όμως, καταφθάνει και ο Σίμος, που από καθαρή τύχη πέφτει πάνω στον Οδυσσέα και τον πείθει να του δώσει μια συνέντευξη.

Ο Νικηφόρος φλερτάρει την Εύα

Σύμφωνα με το my tv η Ηλιάνα, πριν από τον γάμο του Οδυσσέα και της Ερσης, κάνει μια απελπισμένη προσπάθεια να πείσει τον άντρα να μην παντρευτεί τη γυναίκα. Του λέει ότι είναι αποφασισμένη να χωρίσει και να μείνει μαζί του, αλλά ο Οδυσσέας έχει χάσει πια την εμπιστοσύνη του. Από την άλλη, ο Άκης είναι έξαλλος με τη Σμαράγδα και την απόφαση της να έρθει στην Κέρκυρα χωρίς να της το έχει επιτρέψει.

Όλοι ετοιμάζονται για τον γάμο, ενώ παράλληλα ο Νικηφόρος φλερτάρει την Εύα και ο Σίμος παίρνει συνέντευξη από τον Οδυσσέα τον οποίο και καταφέρνει να εκνευρίσει με τις αδιάκριτες ερωτήσεις του. Παράλληλα, ένα τηλεφώνημα του Νικηφόρου δείχνει ότι κρύβει κάποιο σκοτεινό μυστικό και ο ερχομός του στην Ελλάδα μόνο τυχαίος δεν είναι. Αργότερα, η Έρση και η Ηλιάνα συναντιούνται και αποφασίζουν να κάνουν μια συζήτηση.

Εκεί, η Έρση μιλάει έξω από τα δόντια στην Ηλιάνα και της κάνει ένα ξεκαθάρισμα για τον Οδυσσέα, που την αφήνει άφωνη! Την ίδια ώρα, ο Οδυσσέας λέει στον Νικηφόρο για το ρολόι του πατέρα τους που ανακάλυψε στο σπίτι. Όσο πλησιάζει η μεγάλη ώρα, ο Οδυσσέας δείχνει όλο και πιο αβέβαιος για τον γάμο. Από την άλλη, ο Άκης γίνεται έξαλλος με τον Μιχαήλ καθώς παρακούει τις εντολές του και τάσσεται κατά της κυβέρνησης!

Στο μεταξύ, ο Λουκάς με τον Μιλτιάδη έρχονται και πάλι σε ρήξη και όλα δείχνουν πως πλησιάζει το τέλος της σχέσης τους. Η Εύα, έπειτα από πίεση, παραδέχεται στη Ρωξάνη πως κάτι παίζει με τον Νικηφόρο, ενώ ο Σπύρος βλέπει την Ιφιγένεια στον γάμο και η συνάντηση τους είναι επεισοδιακή.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ