Ολυμπιακός – Μαρτίνς: “Να γράψω ιστορία στην ομάδα.”


Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την πρώτη του «μάχη» στους ομίλους του Champions League με την Τότεναμ, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς αποκάλυψε και τα όνειρά του για την ομάδα, δείχνοντας τη φιλοδοξία του για τους Πειραιώτες.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχασε πέρυσι το πρωτάθλημα στην Ελλάδα, αλλά κατάφερε να «κερδίσει» τους οπαδούς και τον ιδιοκτήτη, Βαγγέλη Μαρινάκη, με αποτέλεσμα να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας.

Τη φετινή σεζόν μάλιστα έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων, με τον ίδιο να μιλάει στην O’Jogo για την επόμενη πρόκληση στο ματς με την Τότεναμ, αλλά και τους μεγαλεπήβολους στόχους του για την ομάδα. Οι δηλώσεις του Μαρτίνς

«Είμαι άνθρωπος των πρότζεκτ. Φυσικά είμαι φιλόδοξος, αλλά είμαι συγκεντρωμένος στον Ολυμπιακό. Θα ήθελα να γράψω ιστορία εδώ, όπως έκανα στους προηγούμενους συλλόγους. Όμως, σκέφτομαι μόνο το παρόν. Όπου αισθάνομαι ωραία κάνω τη μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια και δεσμεύομαι. Αν δεν ήμουν ευχαριστημένος, τότε θα ήταν διαφορετικά», ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός.

Για το ματς με την Τότεναμ: «Το Τσάμπιονς Λιγκ και το ματς με την Τότεναμ είναι μία σημαντική εμπειρία για όλους μας, για το παρόν και το μέλλον. Είμαστε σε καλή φυσική και ψυχική κατάσταση. Όλοι θέλουν να παίξουν. Το Καραϊσκάκης δεν είναι εύκολο για κανέναν. Ως τώρα δεν μας έχει κερδίσει κανείς στην Ευρώπη στο σπίτι μας (σ.σ.: επί των ημερών του) με το κοινό μας», ενώ αναφερόμενος στην κούρσα του πρωταθλήματος πρόσθεσε: «Νομίζω θα είναι μια τριπλή μάχη ως το τέλος μεταξύ της δικής μας ομάδας, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ. Ο ΠαναθηναΪκός είναι μεγάλο κλαμπ, αλλά δεν βλέπω να μένει στη διεκδίκηση του τίτλου ως το τέλος».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ