ΔΕΘ: Η ενόχληση του Στέλιου Παππά με τον Τσίπρα


Πολλοί το είδαν, λίγοι το αντιλήφθηκαν. Ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο πλαίσιο της 84ης ΔΕΘ δεν άφησε ασχολίαστη την κατάσταση που επικρατεί στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης. Μόνο που η απάντηση του πρώην πρωθυπουργού σε σχετική ερώτηση άφησε έκθετο τον πρώην πρόεδρο του ΟΑΣΘ και πατέρα του Νίκου Παππά, Στέλιο.

Ο Αλέξης Τσίπρας, όταν ρωτήθηκε για τον ΟΑΣΘ δήλωσε μεν ικανοποιημένος από την οικονομική διαχείριση της περιόδου Παππά, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι με την κρατικοποίηση του Οργανισμού εξορθολογίστηκαν τα οικονομικά του. Όμως, παραδέχθηκε ότι η κατάσταση των λεωφορείων, αλλά και ο αριθμός τους (περίπου 200), δημιουργεί πρόβλημα στην καθημερινότητα των πολιτών της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι υποχρεώνονται σε μεγάλη αναμονή προκειμένου να εξυπηρετηθούν.

Όταν ρωτήθηκε μετά το τέλος της μαραθώνιας συνέντευξης Τύπου αν καλύφθηκε από την απάντηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο Στέλιος Παππάς εμφανίστηκε ελαφρώς απογοητευμένος. Ανέφερε συγκεκριμένα ότι είχε προλάβει να παραδώσει στον Αλέξη Τσίπρα όλα τα έγγραφα, τις μηνύσεις και τις αγωγές που έχει καταθέσει για τα προβλήματα του Οργανισμού, τα οποία προφανώς δεν πρόλαβε να μελετήσει ο πρώην πρωθυπουργός.

Κάθε άλλο παρά καλύφθηκε με άλλα λόγια ο κ. Στέλιος Παππάς, τον οποίο ο πρωθυπουργός άδειασε με ευγένεια.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ