Πανέξυπνο δελφίνι αποκαλύπτει τον θησαυρό της Νορβηγίας – δες πώς!


Ένα διαφορετικό Bottle Cap Challenge ταράζει τα νερά και βάζει τα… γυαλιά σε όλους εκείνους που έχουν αποδεχθεί μέχρι στιγμής τη νέα δημοφιλή πρόκληση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης!

Μπορεί ο χολιγουντιανός ηθοποιός Jason Statham να εντυπωσιάζει, ανοίγοντας το καπάκι ενός μπουκαλιού με ανάποδη κλωτσιά και η διάσημη τραγουδίστρια Mariah Carrey με τις φωνητικές της δυνατότητες, ωστόσο δεν μπορούν να συγκριθούν στο ελάχιστο με τον ήρωα του βίντεο που ακολουθεί. Ο λόγος για το δελφίνι του νέου διαφημιστικού spot Möller’s, το οποίο βοηθάει μια κοπέλα να ανοίξει το περίφημο μουρουνέλαιο με το πτερύγιο της ουράς του!

Όλα ξεκινούν, όταν η όμορφη κοκκινομάλλα πρωταγωνίστρια ανεβαίνει στο κατάστρωμα του ιστιοπλοϊκού για να απολαύσει το αυθεντικό μουρουνέλαιο Möller’s, αγναντεύοντας το απέραντο γαλάζιο της ελληνικής θάλασσας. Λίγο πριν ανοίξει το χαρακτηριστικό πράσινο μπουκάλι για να επωφεληθεί από τις ευεργετικές ιδιότητες του «θησαυρού της Νορβηγίας», μια ομάδα πανέμορφων δελφινιών κάνει την εμφάνισή της, σε πολύ κοντινή απόσταση από την κύτη του σκάφους. Καθώς τα πανέξυπνα θαλάσσια θηλαστικά ξεπηδούν από τα νερά, παίζοντας με τα κύματα, η «γοργόνα» του ιστιοπλοϊκού τρέχει προς την πλώρη για να μπορέσει να τα δει από όσο πιο κοντά γίνεται.

Το Bottle Cap Challenge σε άλλο… υδάτινο επίπεδο

Τότε, ένα από τα δελφίνια, απομακρύνεται για λίγο από την αγέλη του και κάνει κάτι αναπάντεχο. Με μια τολμηρή πιρουέτα, αναδύεται από τα καταγάλανα νερά της θάλασσας και χτυπάει με την ουρά του το καπάκι του γυάλινου μπουκαλιού, διευκολύνοντας την κοπέλα να απολαύσει το μουρουνέλαιο Möller’s. Μαζί με την… καρδιά της κοπέλας, το αγαπημένο θηλαστικό των ωκεανών «κλέβει» και την παράσταση, ανεβάζοντας τον πήχη του Bottle Cap Challenge -που είναι hot trend αυτήν την περίοδο στα social media, με το αντίστοιχο hashtag «#bottlecapchallenge»- σε άλλο… υδάτινο επίπεδο.

Το μουρουνέλαιο Möller’s είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο για την εξαιρετική του ποιότητα και για τα οφέλη που προσφέρει στην υγεία μας, συμπληρώνοντας τη διατροφή μας με τα πολυτιμότατα ωμέγα-3 στη φυσική τους μορφή και με βιταμίνες D3, A και Ε. Έχει βραβευθεί, μάλιστα, από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας στις Βρυξέλλες για την οσμή, τη γεύση και την ποιότητά του.

Δείτε εδώ το video

https://www.youtube.com/watch?v=M7aPwCPE01E&app=desktop

Διαθέσιμο σε τρεις διαφορετικές γεύσεις, μεταξύ των οποίων, φυσική, λεμόνι και φρούτα (tutti-frutti), το μουρουνέλαιο Möller’s παρασκευάζεται με τις μακράν αυστηρότερες προδιαγραφές καθαρότητας -απουσία βαρέων μετάλλων και άλλων τοξικών ουσιών- και αντιοξειδωτικής προστασίας προϊόντων σε Νορβηγία και Ευρωπαϊκή Ένωση και από πρώτες ύλες ανυπέρβλητης ποιότητας.

Η Möller’s προσφέρει στον καταναλωτή εδώ και 160 χρόνια προϊόντα, που «χτίζουν» κάθε μέρα την υγεία εκατομμυρίων παιδιών και ενηλίκων σε όλο τον κόσμο. Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν στα προϊόντα Möller’s για την ανθρώπινη υγεία μικρών και μεγάλων, αλλά και για το εναλλακτικό Bottle Cap Challenge, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ακολουθήσουν τους επίσημους λογαριασμούς της εταιρείας στο Facebook και στο Instagram.

Βίντεο: Από YouTube https://www.youtube.com/watch?v=A1KFHIghgk0 ή από Facebook https://www.facebook.com/mollersgreece/videos/vb.139544090320555/415233792420257/?type=2&theater

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ